1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:2
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

18.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Hrotovice senzačně vyhrály v Náměšti


Branky


0

Do vedení se dostali nečekaně Hrotovice a celkově si výhru podlídaly do samého konce. Náměšt se trápila střelecky a zahazovala jednu šanci za druhou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili oslabení o Herese a Radka Bednáře, ale i přesto měli v úvodní čtvrthodině více hry. Ovšem čtyři vyložené šance z toho pramenící zůstaly nevyužity. V 18. minutě se k ojedinělému výpadu dostaly Hrotovice a hned se gólově urodilo. Tečovaný centr se odrazil ve vápně k Pekárkovi a ten otevřel skóre. Hra se poté vyrovnala.

Ve druhém poločase měla Náměšť převahu a hosté spoléhali na brejky. Jeden takový jim vyšel v 61. minutě, kdy po ztrátě míče na půlící čáře dostal Salák přihrávku na velké vápno a střelou k tyči podél vybíhajícího brankáře Soustružníka zvýšil. Hostitelé se dostali do křeče a jejich snaha vyvrcholila pouze korekcí výsledku. V 77. minutě Rubák našel centrem v pokutovém území hlavu Buchty a ten upravil na konečných 1:2.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Petr Kučera (náměšť): Hrotovice jsme od samého začátku tlačili a vytvořili jsme si tři vyložené šance, plus jsme nastřelili tyčku, ale tyto šance zůstaly na zmar. Hosté dali nečekaně gól, který nás naprosto zaskočil. Ve druhém poločase jsme opět soupeře zmáčkli. Osobně jsem spálil čtyři góly a doteď tomu nedokážu uvěřit. Soupeř jen nakopával dlouhé míč.

Sokol Hrotovice
Jan Dobrovolný (Hrotovice): Byla to pro nás šťastná výhra.

Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
P. Soustružník [-] - D. Horký [-] , M. Buchta [-] , V. Rous [-] , O. Loup [-] - V. Rybníček [-] , J. Rubák [-] , M. Křivánek [-] (71. J. Klíma [-] ) , M. Homola [-] - P. Kučera [-] , T. Rabušic [-]

Sokol Hrotovice
R. Hlavnička [-] - M. Hrůza [-] , M. Růžička [-] , F. Pekárek [-] , S. Hutař [-] (35. L. Nevtípil [-] ) - L. Škoda [-] , R. Fiala [-] (79. L. Votava [-] ) , M. Holoubek [-] (86. V. Škoda [-] ) , Z. Bláha [-] - M. Salák [-] , P. Furiš [-]

ŽK: 53. O. Loup , 73. P. Kučera - 82. L. Votava , 88. L. Škoda .
Hráči zápasu: M. Homola , V. Rous - M. Hrůza .
Místo: Náměšť. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.