B. Přepechal 81. (vl.)
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2015 17:00

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav ne a ne se bodově chytnout v záchranářském tažení


Branky


81. B. Přepechal (vl.) - 55. M. Hrůza , 86. M. Salák
0

Vladislav znovu nebodovala a dalším týmem, který si z Vladislavi odvezl body byly Hrotovice, kteři se zřejmě na 99 % zachránily. Vladislav musí čekat na body do neděle, kdy hostí Budišov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali aktivně, na mokrém terénu se snažili kombinovat po zemi, i když bylo vidět množství nepřesností, v prvním poločase byli lepším týmem a hosty, kteří spoléhali na nakopávané dlouhé balony, do žádné šance nepustili. Sami měli šance, z levé strany běžel sám na Slatinského domácí Vyletěl, ale přestřelil, další dvě šance měl Řezáč, ale nikdo zmiňovaný nedokázal Slatinského v brance Hrotovic překonat, a tak první poločas skončil bez branek.

Jak už to tak bývá, vstup do druhé půle vladislavským nevyšel. Střelou Hrůzy z hranice vápna přesně k tyči se ujímají v 55. minutě vedení Hrotovice. Domácí působí opařeně, hra je plná nepřesností, v křeči. Přece jen se ale dočkávají vyrovnání, to když si centr P. Cipryse sráží do vlastní branky v 81. minutě nechytatelně hostující hráč. Utkání spěje k zasloužené remíze. Nestalo se tak, v 86. minutě přichází pro domácí šok, na který již nedokáží do závěrečného hvizdu reagovat, to když se po rohu trefuje hlavou nikým neobsazen jednoduše zblízka Salák. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Lubomír Venhoda, trenér Vladislavi: V prvním poločase bylo utkání vyrovnané a vytvořili jsme si dvě velmi slibné šance, které jsme bohužel neproměnily. Ve druhém poločase si daly Hrotovice vlastní gól a to nás nakoplo. Za stavu 1:1 jsme dostali v závěru utkání z malého vápna gól, byla to zřejmě chyba brankáře, protože se míč pohyboval v malém vápně a to musí mít brankář pod kontrolou. Byla to pro nás nešťastná prohra. Na hráčích leží stále deka a děláme zbytečně hrubé chyby, které nás stojí body. Doufám, že to konečně v neděli proti Budišovu zlomíme.

Sokol Hrotovice
Radek Ondráček, předseda oddílu Hrotovic: První poločas byl vyrovnaný a opatrný. Oba dva brankáři chytali dobře. Byli jsme lepším mužstvem ve druhém poločase a zaslouženě jsme vyhráli. Od 75. minuty jsme dělali zbytečně chyby v obraně. Domácím ve druhém poločase nefungovala obrana.



Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba ml. [-] - V. Paločko [-] , P. Otruba st. [-] , O. Venhoda [-] , D. Ciprys [-] (83. V. Pavlík [-] ) - L. Venhoda ml. [-] , O. Krátký [-] (59. M. Zeman [-] ) , J. Orálek [-] , P. Ciprys [-] , P. Vyletěl [-] - M. Řezáč [-]

Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - M. Hrůza [-] , B. Přepechal [-] , M. Růžička [-] , F. Pekárek [-] - R. Fiala [-] (89. L. Nevtípil [-] ) , M. Salák [-] (90. T. Hadraba [-] ) , L. Škoda [-] , Z. Bláha [-] - M. Holoubek [-] , J. Novák [-] (62. M. David [-] )

Místo: Vladislav. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.