Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Těsné vítězství Olešné nad Jesenicí


0

Olešná - Domácím se příliš nedaří, což jistě chtěli poslední podzimní zápas na svém hřišti alespoň trochu napravit vítězstvím. Proti stála Jesenice, která by v případě výhry atakovala ty nejvyšší příčky. To se nakonec nestalo, i když vyrovnání bylo opravdu blízko.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bratři Poláškovi po jedné brance

První branka Olešné padla po zaváhání Drahoňovského, který si centr na zadní nechal padnout až k nohoum, míč se odrazil k M. Poláškovi, který poslal svůj tým do vedení - 1:0. Zanedlouho ale přišlo vyrovnání. Po srážce dvou hráčů Olešné se uvolnil Fiala kolem T. Vodrážky a přesnou ranou k tyči srovnal - 1:1.

 

Krátce poté byli příchozí diváci svědky další branky, když našel Procházka svým centrem Topinku, který hlavičkovou překonal hostujícího brankáře. Radost domácích ale zhatil zdvižený praporek pomezního rozhodčího. Ve 30' postupoval Jeníček sám na Fiedlera, ten ale zkušeného útočníka vychytal. Ve 39' zazvonilo břevno jesenické svatyně, když musel Drahoňovský vyrážet odkop svého spoluhráče.

 

Běžela 43' a v hlavní roli R. Polášek. Domácí fotbalista utekl hostující obraně a prodral se až k Drahoňovskému, který jeho pokus vyrazil. R. Polášek si míc ale doběhl, kličkou se zbavil bránícího hráče a přesnou střelou mezi nohy hostujícího gólmana stanovil poločasový výsledek - 2:1.

Jesenici chybělo k vyrovnání pár centimetrů

Domácí chtěli jistě ve druhé půli přidat uklidňující gól, hosté naopak vyrovnat. V 54' se stala první verze. Majba obdržel přesnou přihrávku do běhu, kličkou se chtěl zbavit bránícího hráče, ale to se mu nepovedlo. Odražený míč se dostal ale na kopačku Procházky, který mířil přesně na přední tyč - 3:1. Na další šanci se čekalo až do 70', kdy se k hlavičce dostal Jeníček. Ten ani ve své druhé šanci Fiedlera nepřekonal.

 

V dalším souboji pro oba týmy klíčových hráčů už byl úspěšnější ten druhý. Střídající Šťastný přihrál Jeníčkovi míč a ten Fiedlera konečně překonal - 3:2. Důležitý kontaktní gól, který dal Jesenici naději na bodový zisk. Krátce před koncem zápasu mohlo být vyrovnáno. Fiala se odpoutal od bránících hráčů, kličkou překonal i Fiedlera a z úhlů poslal míč do odkryté branky. Vítězství Olešné ale zachránil skluzem za pět dvanáct T. Vodrážka, který zabránil míči k přesáhnutí brankové čáry.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal, trenér: "Po povedeném vstupu do utkání jsme soupeři lacino darovali vyrovnávací branku a od té doby se hrál vyrovnaný fotbal. Když jsme odskočili na dvoubrankové vedení, opět jsme hrubou chybou doslova darovali hostům korigující branku a v závěru se obětavým a bojovným výkonem dočkali vytoužené výhry. Se ziskem 3 bodů jsem spokojený."




Sestavy


FC Olešná
V. Fiedler [-] - R. Topinka [-] (73. M. Vodrážka [-] ) , R. Polášek [-] , J. Procházka [-] , L. Majba [-] , A. Hlavsa [-] , J. Černý [-] (11. M. Sládek [-] ) , K. Ivančík [-] (46. M. Pakši [-] ) , T. Vodrážka [-] , M. Polášek [-] , J. Karas [-]

FC Jesenice
J. Drahoňovský [-] - D. Jeníček [-] , V. Fiala [-] , Z. Balý [-] , J. John [-] , J. Pfejfer [-] , F. Horvát [-] (46. P. Šťastný [-] ) , V. Řehoř [-] , J. Mutínský [-] , P. John [-] , P. Altman [-]

ŽK: 84. L. Majba , 85. M. Pakši , 89. M. Polášek - 56. J. Pfejfer .
Hráči zápasu: J. Procházka - V. Fiala .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - VALDHANS Ladislav (N), BAJER Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.