Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 14:30

26.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobronín otočil utkání s Bedřichovem


0

Dobronínským fotbalistů, kteří v posledním kole přivítali na svém hřišti Bedřichov, povážlivě šlapal na paty novorychnovský Start. Ani případná výhra totiž nezaručovala jistotu záchrany, pokud by Nový Rychnove svém utkání nezaváhal. Po špatném prvním poločase, kdy se domácím nedařila kombinace a Bedřichov byl fotbalovějším mužstvem, se však dobronínští za nepříznivého stavu 0:2 dokázali vzchopit a otočit stav na konečných 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe bedřichovští, kterým se dařila kombinace a dokázali dostat domácí obranu pod tlak. První dvě šance ještě stačil domácí brankář Kotrba zlikvidovat, když se však ve 30. minutě odrazil vystřelený míč přímo na kopačky Šrámka, tak bedřichovský útočník už nezaváhal a otevřel skóre utkání. Dobronínští v prvním poločase sázeli na nakopávané balony, které však obrana hostí z přehledem odvracela, a působili poněkud křečovitým dojmem. 

 

Anido druhého dějství nevstoupili domácí dobře. Po třech minutách na hřišti se po standardní situaci a následné skrumáži v pokutovém území nejlépe zorientoval Šrámek a vstřelil druhou branku. Zaskočený Dobronín se dostal konečně ke slovu v 57. minutě, kdy se již tradičně prosadil dobronínský kanonýr Tomáš Sedláček a snížil na 1:2. Od té chvíle domácí fotbalisté ožili a začali diktovat tempo utkání. Dobrou kombinační hrou a mnoha vytvořenými šancemi přitlačili Bedřichov na vlastní polovinu. V 65. minutě se do jedné z šancí dostal Laňka a vyrovnal. O necelých deset minut později dokonal obrat opět Tomáš Sedláček. Závěrečnou sladkou tečku pr Dobronín dodal po dvou minutách hry v 94. minutě Chvátal a rozhodl tak o výhře Dobronína poměrem 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Dobronín
Gustav Cabuk, trenér Dobronína: První poločas byl od nás slabší, protože kluci byli nervózní a v křeči. Ve druhém poločase už jsme však hráli dobře a dokázali jsme utkání otočit, i když se pro nás nevyvíjelo vůbec dobře. Za to bych chtěl kluky určitě pochválit.

TJ Sokol Bedřichov
Ludvík Haubert, trenér Bedřichova: Měli jsme problémy se sestavou, protože máme opravdu velkou marodku. Dokonce musel hrát náš náhradní brankář v obraně. Vedli jsme 2:0, ale klukům na konci utkání docházeli síly, Dobronín navíc vystřídal a dokázal strhnout utkání na svoji stranu. Velmi mile mě překvapil dorostenec Martin Šrámek, který podal opravdu velmi kvalitní a zodpovědný výkon.



Sestavy


TJ Jiskra Dobronín
P. Kotrba [-] - L. Sedláček [-] , M. Štefko [-] , P. Novotný [-] , J. Pospíchal [-] - M. Mikšíček [-] , M. Cink [-] , L. Laňka [-] , P. Meloun [-] - T. Sedláček [-] , M. Macek [-]

TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Mašek [-] , P. Heřmánek [-] , K. Špendlíček [-] , V. Cvach [-] - T. Grepl [-] , J. Paulík [-] , M. Petráš [-] , D. Vaněk [-] - D. Novák [-] , M. Šrámek [-]

ŽK: 53. T. Sedláček , 76. L. Sedláček - 65. D. Mašek .
Hráči zápasu: M. Cink , T. Sedláček - M. Šrámek .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.