3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama v Určicích


Branky


0

Skalka mohla výhrát, ale nebýt skvělého Pinkavi, který chytil pokutový kop, mohla odjíždět i s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu utkání byli lepší hosté ze Skalky, kteří dobře drželi míč. První šanci měl P. Mlčoch, ale těsně minul. Následně měl šanci na druhé straně Zapletal, ale A. Glouza míč vyrazil. Po centru P. Mlčocha se hlavou prosadil Novák 0:1. Po sérii rohových kopů se, ale domácím podařilo vyrovnat, kdy míč proletěl celým vápnem a P. Zapletal pohodlně doklepl míč 1:1. Následně si oba týmy do konce poločasu připravili nějaké šance. V této fázi zápasu se hrál vyrovnaný fotbal a poločas skončil 1:1.

Do druhého poločasu lépe vstoupila Skalka, která svého soupeře výrazně přehrávala prvních dvacet minut.  První velkou šanci hned využil Prokop 1:2. Následně několik střelckých pokusů měl M. Glouzar, P. Mlčoch i Vogl, ale branku to nepřineslo. Největší šanci měl O. Mlčoch, který byl sám před brankářem, ale místo střely přihrával. Hosté následně byli potrestání, kdy po přihrávce Hochmana fantasticky zpracoval míč P. Zapletal a udělal kličku brankáři 2:2. Po této brance mohl Skalce vrátit vedení Prokop, ale těsně minul. V této fázi hry se hrálo nahoru dolů. V 80. minutě aktivní Zapletal utekl obraně hostů a při pokusu o kličku brankáři byl faulovan, hostující brankář A. Glouzar dostal červenou kartu. Do branky musel hráč s pole Roman Pinkava a podařilo se mu skvěle chytit pokutový kop P. Zapletalovi. Hosté následně zbytek zápasu odbránili a po devadesáti minutách byl výsledek 2:2.

 

Za domácí se prosadili všichni čtyři střelci v pořadí Dreksler, Pospíšil, Zapletal, Hochman

Za hostující Skalku proměnil Mráček, O. Mlčoch, Pinkava. Následně neuspěl M. Glouzar, kdy Pokorný jeho ránu chytil a domácí zvítězili 3:2 po pokutových kopech.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Určice B
David Mudrý (trenér Určic "B"): Dal se očekávat vyrovnaný zápas, když spolu hráli sousedé v tabulce. Prvních patnáct minut nás hosté přehrávali. Oba soupeře měli zhruba stejně šancí. V druhé půli jsme prvních dvacet minut zůstali v šatně. Dnes mohli vyhrát oba týmy, myslím si, že remíza je spravedlivá. Nejlepším hráčem i přes neproměněnou penaltu je Patrik Zapletal.

FK Skalka 2011
Stanislav Prečan (trenér FK Skalka 2011): V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas. My jsme měli více ze hry, ale soupeř měl rychlé protiútoky. Oba týmy měly zhruba stejné množství šancí. Do druhého poločasu jsem nastoupili s tím, že je budeme napadat už při rozehrávce, což se nám dařilo. dostali jsme se do několika vyložených šancích. Zhruba třicet minut jsme měli převahu, ale neproměnili jsme vyložené šance. V závěru soupeř vyrovnal, a pak měli ještě jednu šanci, po které náš brankář dostal červenou kartu za faul. Následně náš hráč s pole chytil pokutový kop. Výsledek už jsme nakonec ubránili a na penalty vyhrál soupeř, kterému gratuluji. Dnes bych chtěl, ale celé mužstvo pochválit za předvedený výkon a naším nejlepším hráčem byl Pavel Mlčoch.



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - .. Kadlec [-] (46. M. Šnajdr [-] ) , E. Dreksler [-] , M. Pospíšil [-] , M. Grulich [-] - R. Maňák [-] , P. Mlčoch [-] (46. M. Bureš [-] ) , P. Hochman [-] , M. Mohelník [-] (67. .. Paul [-] ) - R. Berčák [-] (67. V. Krajíček [-] ) , P. Zapletal [-]

FK Skalka 2011
A. Glouzar [-] - P. Chytil [-] , O. Mlčoch [-] , L. Mráček [-] , R. Pinkava [-] - M. Glouzar [-] , P. Mlčoch [-] , M. Vogl [-] , P. Slamenec [-] - R. Prokop [-] , D. Novák [-]

ČK: 80. A. Glouzar .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.