1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Držovice se rozjely


Branky


0

Držovice druhý den po sobě čekal velmi důležitý zachranářský souboj ve včerejším zápase z Kralicemi "B" uspěly a i dnes se jim povedlo porazit Olšany, tentokrát 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání i v podstatě celý první poločas nenabídl moc pohledný fotbal. Obě mužstva spíše nakopávala a nebyla schopna si připravit nějakou šancí. Za první poločas se to povedlo pouze Davidu Šatnému, který se uvolnil na středu hřiště a krásnou střelou z dálky trefil břevno. V podstatě žádný jiný zajimavý okamžik v prvním poločase k vidění nebyl. Úvodní poločas skončil 0:0

V druhém poločase se úroveň zápasu trochu zvedla, vyskytli se i nějaké šance, které branku prozatím nepřinesly. Až v 60. minutě po obrovské chybě ve středu hřiště se k míči dostal Liška, který unikal obrancům a byl faulován. Hostující hráč Škoda dostal červenou kartu a nařízenou penaltu s přehledem proměnil samotný Liška 1:0. Ve zbytku utkání byly Držovice spíše v křeči, a tak se jim nepodařilo využít početní výhodu. Hosté si také nebyli schopni vytvořit nějakou slibnou šanci. Utkání tedy skončilo dalším vítězstvím Držovic, tentokrát 1:0.



Ohlasy k zápasu


Sokol Držovice
Martin Pella (asistent trenéra Držovic): Oproti včerejší dohrávce se nehrál moc pohledný fotbal, byla to spíše nakopávána bez výrazných šancí. V druhém poločase už nějaké šance byli vidět. Branku jsme vstřelili z pokutového kopu po faulu na Lišku. Dnes bych nikoho nezvolil za nejlepšího hráče, protože nikdo nevynikal.

Sokol Olšany
Milan Nekuda (trenér Olšan): Utkání ovlivnilo to, že oba týmy hrály dohrávky. Bylo to typické remízové utkání. Nebylo mnoho šanci spousta nepřesnosti. Utkání ovlivnila naše strašná chyba, kterou soupeř potrestal. Červenou kartu kterou jsme dostali byla oprávněna. Pro kluky je strašně náročné hrát dva zápasy během dvou dnů.



Sestavy


Sokol Držovice
T. Jetel [-] - M. Valenta [-] , V. Šťastný [-] (85. K. Žáček [-] ) , T. Hošek [-] , L. Fiferna [-] - V. Hradečný [-] (80. M. Koutný [-] ) , P. Krčmář [-] (60. J. Popelka [-] ) , L. Roblena [-] , D. Šatný [-] - P. Zahradníček [-] , M. Liška [-]

Sokol Olšany
M. Uhřík [-] - L. Rokyta [-] , J. Škoda [-] , M. Miška [-] , P. Vysoudil [-] - T. Poláček [-] , P. Řezníček [-] , P. Outrata [-] , M. Rokyta [-] (46. J. Mazal [-] ) - J. Hošák [-] , A. Pospíšil [-]

ČK: 60. J. Škoda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.