Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby se vším všudy. Padaly branky, nechyběla udělená červená karta či neproměněná penalta


Branky


1

Hosté z Kamenného Újezdu si odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Baník Kamenný Újezd
Miroslav Vozabule (hráč): "Derby jak má být! Emoce, góly, červená karta. Zápas se lámat v momentu, kdy domácí otočili stav zápasu z 0:1 na 2:1, kdy neproměnili 3 tutovky, tam nás podržel gólman Hostek, důležitým momentem byla neproměněná penalta ve 40.minutě, do přestávky se nám naopak podařilo vyrovnat. V druhém poločase jsme se brzy dostali do vedení a i když nás domácí tlačili, naše mužstvo více hrozilo z protiútoků, z jednoho takového se přidali uklidňující čtvrtou branku. Domácím se jen podařilo v 90.minutě snížit. Jsme strašně rádi za vítězství."



Sestavy


TJ Nýřany B
F. Jany [-] - P. Kohan [-] (60. . Havlíček [-] ) , P. Královec [-] , M. Routschka [-] - J. Šindler [-] (49. J. Šindler [-] ) - M. Kováč [-] - V. Vácha [-] , Z. Cink [-] , M. Kalibán [-] , J. Cvachouček [-] (78. J. Strádal [-] ) , R. Stauber [-] (46. T. Král [-] )

TJ Baník Kamenný Újezd
J. Hostek [-] - M. Karas [-] , V. Říha [-] , M. Sochor [-] , L. Polák [-] (80. L. Hošek [-] ) , M. Kraut [-] , T. Svoboda [-] , A. Šejfl [-] , P. Hošek [-] , M. Laub [-] , M. Vozabule [-]

ŽK: 63. P. Královec , 68. . Havlíček - 42. J. Hostek , 80. V. Říha . ČK: 73. P. Královec .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - ŠTEFFEL Radek (N), PODZIMEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 10. 2017 14:14
Derby jak má být! Emoce, góly,červená karta. Zápas se lámat v momentu, kdy domácí otočili stav zápasu z 0:1 na 2:1, kdy neproměnili 3 tutovky, tam nás podržel gólman Hostek, důležitým momentem byla neproměněná penalta ve 40.minutě, do přestávky se nám naopak podařilo vyrovnat. V druhém poločase jsme se brzy dostali do vedení a i když nás domácí tlačili, naše mužstvo více hrozilo z protiútoků, z jednoho takového se přidali uklidňující čtvrtou branku. Domácím se jen podařilo v 90.minutě snížit. Jsme strašně rádi za vítězství.