0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy opět třikrát inkasovaly a na první bod čekají


Branky


40. F. Dolejš (p.) , 66. F. Dolejš , 88. T. Tlustý
0

Ve druhém kole se mužstvo Kozolup představilo domácím fanoušků na svém hřišti, kam se 1.B třída vrátila po dlouhých letech strávených v okresních soutěžích. Do Kozolup naopak přijel krajskou soutěží ostřílený a zkušený FK Staňkov, což se ukázalo jak na kvalitě zápasu, tak konečném výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nutno podotknout, že domácím chybělo hned několik hráčů, ať vinou zranění a nemocí nebo z důvodu pracovního vytížení. Zápas začal opatrně z obou stran, ani jedno mužstvo si nevytvořilo žádnou stoprocentní šanci. Hosté to spíše zkoušeli z dálky,ale jejich střely končily mimo branku, nebo si s nimi poradil domácí brankář. Domácí se do šancí dostávali jen těžko, když několik dobrých střel bylo zblokováno obránci.

 

S přibývajícím časem se stále více začal prosazovat hostující Staňkov, což vygradovalo ve 40. minutě když se po faulu domácí obrany pískal pokutový kop, který s přehledem proměnil Dolejš (0:1).

 

Více už se do poločasu nestalo, a tak šel do šaten Staňkov spokojenější.

 

Ve druhé půli se začali osmělovat i domácí hráči, kteří si postupně začali vytvářet šance na vyrovnání, hned ve dvou téměř 100% se objevil domácí Jiří Martínek. Ale nepovedlo se mu proměnit ani jednu ze šancí a tak přišel trest, když opět hostující Dolejš prošel domácí obranou a přidal 66. minutě druhou branku (0:2).

 

Stav 0:2 už si zkušený tým Staňkova hlídal a nepouštěl domácí do výrazného tlaku. Po zranění domácího Vojtěcha Slámy, který po střetu s domácím obráncem vypadal jako po boxerském klání, už se zápas spíše dohrával. Domácí si smůlu vybrali až do úplného dna, když se ještě před koncem zranil domácí brankář Radek Šašek a musel střídat. Do brány se postavil Josef Řehoř, ale ani on nevydržel s čistým kontem, když ho v 88. minutě z přímého kopu překonal Tlustý, který dal zápasu konečnou podobu 0:3.

 

AUTOR: Jakub Čech



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Jakub Čech: Nezbývá než doufat, že se k nám konečně obrátí štěstí čelem a přivezeme body příští kolo z Boru u Tachova, kam jedem v sobotu k dalšímu zápasu. Jak se říká, hlavně se z toho nepo*rat... A bojovat.




Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
R. Šašek [-] (85. J. Řehoř [-] ) - P. Mráz [-] , J. Bozděch [-] , V. Kovář [-] , M. Mráz [-] - J. Martínek [-] (78. F. Stehlík [-] ) , P. Pancurák [-] , J. Hucl [-] , M. Maštalíř [-] , V. Sláma [-] - J. Čech [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - A. Kolros [-] (72. O. Bauer [-] ) , L. Zahoř [-] , J. Vrba [-] , J. Šimůnek [-] , V. Voves [-] , T. Tlustý [-] , O. Hrdina [-] , P. Kaufman [-] , F. Dolejš [-] , P. Gust [-]

ŽK: 44. V. Kovář , 65. J. Čech - 30. T. Tlustý , 82. V. Voves .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Komanec Petr - HUDEČEK Pavel, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.