0:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Návsí dostalo sadu


Branky


29. L. Kantor , 30. L. Kantor , 70. M. Krzyžanek (vl.) , 78. R. Pyszko (vl.) , 80. M. Lubojacki , 84. T. Fojcik
0

Průběh zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak vypovídá skóre, jednoznačný průběh mělo toto derby. O osudu zápasu víceméně rozhodly události dějící se okolo 30. minuty, kdy domácí kopali přímý kop, náš brankář David Pindor jej z vypětím všech sil vyrazil, domácí hráči naštěstí neproměnili dorážku a z následného protiútoku mířil přesně Lukáš Kantor, o minutu později tentýž hráč skóroval a do konce první půle se již nic jiného nestalo.
I po změně stran domácí nestíhali tempu Písku, obrana v čele s brankářem šlapala na jedničku a tak míče lovil pouze domácí brankář - v 70. minutě dokonal Lukáš Kantor první hattrick za naše barvy, kopec smůly pro domácí přišel o dalších 8 minut později, kdy si dali vlastní gól. Ale ani to nebyl konec, v 80. minutě zvyšoval už na 0:5 Miroslav Lubojacki a v 84.minutě vzlétl kanárek z nohy Tomáše Fojcika a zazpíval - 0:6!
A na této cifře se skóre zastavilo, pro naše barvy povedený zápas, branek mohlo být víc, opět jsme neproměnili další vyložené šance, navíc měla být pískána penalta za jasný faul na Daniela Michalika, který viděl - krom muže s píšťalkou - snad každý, kdo se byl na tento zápas podívat.
Ale tentokráte nás to mrzet nemusí, na chvíli si hráči vydechnou a již v úterý je zde další důležitý zápas, který naší hráči musí zvládnout - dohrávka s Vojkovicemi!

 

Zdroj: TJ Písek-facebook



Sestavy


SK Návsí
S. Szotkowski [-] - O. Podeszva [-] (77. O. Lasota [-] ) , A. Klus [-] , R. Suszka [-] , J. Rusnok [-] , R. Stachura [-] , M. Pyszko [-] , M. Krzyžanek [-] , R. Pyszko [-] , M. Waszut [-] (70. J. Kantor [-] ) , L. Chrascina [-]

Fotbal Písek
D. Pindor [-] - M. Niemiec [-] (79. T. Kadlubiec [-] ) , R. Franek [-] , F. Tofel [-] , P. Cieslar [-] , P. Zbončák [-] (81. J. Janiczek [-] ) , M. Lubojacki [-] , D. Kluz [-] , L. Kantor [-] (72. V. Michalski [-] ) , T. Fojcik [-] (84. T. Juštík [-] ) , D. Michalík [-] (75. M. Świerczek [-] )

ŽK: 5. M. Waszut , 26. R. Stachura , 64. R. Pyszko - 26. P. Cieslar , 55. D. Michalík , 63. F. Tofel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠIGUT Pavel - NĚMEC Petr, SOMR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.