2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


2
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Sparta Sulkov
P. Vavřík [-] - P. Kubík [-] , M. Třeštík [-] (46. J. Blahout [-] ) , L. Hlavanič [-] , D. Mečl [-] , K. Batěk [-] , J. Straka [-] , M. Gruber [-] , T. Beran [-] , P. Pecháček ml. [-] , P. Hejzek [-]

TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - V. Zeman [-] , Š. Levora [-] , L. Souček [-] , M. Šiška [-] , M. Kondelík [-] , F. Souček [-] , M. Beránek [-] , V. Svoboda [-] , J. Kusák [-] , D. Cink [-]

ŽK: 54. D. Cink . ČK: 65. D. Cink .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BOHUN Josef - VAVROCH Zdeněk (N), LEVORA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 11. 2017 21:51
Bohuzel jak uz i divka Marketa tohle zaregistruje je na case se poohlednout proc! Celi zapas zcela vyrovnan absolutne neregulerne udelena cervena karta, kde jsme byli uvrzeny do vylozene nevyhody, kde dokazali hosti z dvojiteho ofsidu vsitit gol. Bral bych to za normalniho stavu chybu udela kazdy hrac, rozhodci, ale tlacit domaci, ktery meli o jedoho hrace navic je opravdu hnus. Dnesni utkani jsme meli vyhrat, ale fotbal se hraje na goly ke kterym jsme meli bliz! Penalty neumime!
18. 11. 2017 16:43
Dobříč byl celý zápas jasně lepším mužstvem na hřišti i po sporném vyloučení Dobřičskeho hráče v druhém poločase dokázal bojovným výkonem zvrátit zápas na svou stranu bohužel pak zauradoval rozhodčí Bohun největší ostuda fotbalu a bylo po zapase.