1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 10:15

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Keramika smetla Chotěšov a je nadále stoprocentní


Branky


0

Říká se, že druhá sezóna po postupu býva nejsložitjší. Zatím to zažívá také Chotěšov, který si v úvodních třech kolech vybojoval pouze bod. Teď před ním ležel nelehký úkol. Čerstvý navrátilec do Okresního přeboru, Keramika Chlumčany. Ta v úvodu sezóny šlape jako hodiny a svou formu chtěla potvrdit i v Chotěšově. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase hotovo

Po trochu opratnějších úvodních minutách se začala převaha naklánět na stranu hostí. Už v 10. minutě se dostal do zakončení Michal Zíka a poslal Chlumčany do vedení. Za osm minut se hosté dostali do další šance. Z velkého úhlu pálil Štolle a i s přispěním brankáře dostal míč do sítě. Domácí se v podstatě k ničemu nedostali a hráli jen to, co jim Keramika dovolila. Hosté v dalších minutách pálili jednu šanci za druhou, přesto se ještě do poločasu dočkali třetí branky. Postaral se o ní v druhé nastavené minutě Jan Havlíček

Dohrávání zápasu

Druhý poločas už bylo vcelku zřejmé, že všechny body poputují do Chlumčan, domácí se sice snažili, ale hosté hráli výborný zápas. Koncovka jim ale trochu vázla a tak se na gól čekalo až do 67. minuty. Kdy se prosadil podruhé v zápase Michal Zíka. Hosté následně trochu zvolnili a Chotěšovu se z ojedinělé akce povedlo snížit. Pavel Braun zatáhl balon po lajně, připravil ho Adamu Štöklovi a ten překonal Hůlu. Do konce zápasu se už nic převratného nestalo, hosté dál zahazovali šance a zápas tak skončil 1:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "Celý zápas jsme byli horší. Chlumčany nás nechali hrát pouze na naší půlce. Byli rychlejší,bojovnější a velice nebezpeční. Soupeř zcela zaslouženě vyhrál."

TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (TJ Chlumčany): "Začátek byl spíš oťukávací. Pak jsme ale začali hrát naší hru a soupeře jsme přehrávali. Zaslouženě jsme vyhráli. Pendolíno jede dál.!"



Sestavy


TJ Chotěšov B
J. Kanta [-] - P. Milička [-] (71. L. Ondruš [-] ) , L. Terber [-] (18. T. Veselý [-] ) , M. Brabec [-] (54. M. Myslivec [-] ) , Z. Hönig [-] - A. Kavka [-] , L. Peprný [-] , M. Pešek [-] , A. Štökl [-] - V. Bednář [-] (46. L. Vebr [-] ) , P. Braun [-] -

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , J. Havlíček [-] , T. Lachman [-] , M. Zíka [-] (81. P. Šubrt [-] ) , L. Tomášek [-] (68. L. Jeslínek [-] ) , D. Štolle [-] , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] (46. M. Vojáček [-] )

ŽK: 38. L. Tomášek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Lažánek Karel - ERET Pavel (N), TOMÁŠEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.