Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov odehrál i v deseti dobré utkání, na body to ale nestačilo


Branky


0

Předenice doufaly, že po nevydařeném jaře nastartují novou sezónu vítězně. Soupeř ale nebyl snadný, jedno z největších překvapení uplynulé sezóny, kdy jako nováček skončil v horní polovině tabulky. Bohužel u hostů nastala situace, kdy nebyli schopní sehnat jedenáct hráčů, museli tak celé utkání odehrát v deseti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Předenické trápení

Úvod zápasu doprovázela domací nervozita, která se projevovala na kombinaci. Dost nepřesností a nedůraz hodně usnadnil oslabeným hostům bránění. Postupem času přeci jen se hra zlepšila a přišly i první šance. Zakončení ale vázlo u obou celků a na první gól se tak čekalo až do 36. minuty. To se dokázal uvolnil Jakub Bernášek, vystřelil, brankář hostí dokázal míč jen vyrazit k dobíhajícímu Josefu Maškovi, který v klidu poslal míč do sítě. Za tři minuty si domácí brankář vybral slabší moment, když podcenil trestňák z půlky, ten ho přeletěl a skončil v síti. Autorem branky byl Durkoš

Hosté sahali po bodech

Domácí se snažili vlétnout do druhého poločasu a dostat se znovu do vedení. Stal se ale pravý opak. Bednář poslal kolmici na Hasenöhrla, ten obešel brankáře a poslal Chotěšov do vedení. Odpověd domácích ale byla okamžitá. K dorážce z blízka se dostal Jan Mašek a vyrovnal stav. Za chvíli už Předenice opět vedly. Nepovedená střela Marcela Myšky se proměnila ve výbornou přihrávku na Jana Maška, který před brankářem nehamounil a předložil míč Bernáškovi, který neměl problém skórovat. Hra se pak otevřela, hosté se snažili ještě vyrovnat, ale bylo znát, že docházejí síly. Když se pak v 67. minutě prosadil hlavou Václav Frank, bylo jasné, že body zůstanou doma. Pak už se zápas spíše jen dohrával. Chvíli před koncem ještě přidali domácí jeden gól. Po centru Radka Jiráka se za obranou ocitl Marek Zelenka a vtřelil svůj první gól za áčko Předenic. Výsledek zápasu tak byl 5:2, úplně to ale neodpovídá výkonu, který hosté odvedli. 



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Bruml (hráč TJ Předenice): "První poločas byl z naší strany nervózní a moc se nám nedařilo. Druhý poločas už byl lepší a podařilo se nám využít šance, které jsme si vytvořili. Chotěšov sice přijel pouze v deseti lidech, přesto to ale pro nás byl velice složitý zápas. Hosté mě svým výkonem překvapili, odehráli dobré utkání."

TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "Sice jsme prohráli, ale v rámci možností musím všechny kluky pochválit. Všichni makali a odjížděli jsme se vztyčenou hlavou."



Sestavy


TJ Předenice
M. Šatra [-] - K. Mašek [-] , D. Procházka [-] , J. Sloup [-] (63. M. Zelenka [-] ) , R. Jirák [-] - T. Pech [-] (46. P. Fleissig [-] ) , J. Mašek [-] , V. Frank [-] , M. Myška [-] - J. Bernášek [-] , J. Mašek [-] -

TJ Chotěšov B
J. Kanta [-] - P. Milička [-] , S. Durkoš [-] , L. Calta [-] , O. Pešta [-] - T. Veselý [-] , L. Peprný [-] , P. Hasenöhrl [-] - V. Bednář [-] , L. Ondruš [-]

ŽK: 72. P. Fleissig - 52. V. Bednář , 60. T. Veselý , 76. P. Hasenöhrl , 88. S. Durkoš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kulhánek Milan - ŠILHÁNEK Zdeněk (N), MYSLIVEC Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.