Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanovské béčko deklasovalo Olší


Branky


0

Souboj dvou týmů ze středu tabulky nabídl překvapivě jednoznačnou podívanou. V domácím dresu byl nejvíce vidět střelec čtyř branek Martin Burian.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali tříbrankové vedení

V rámci posledního kola "pralesní ligy" zavítali hráči Olši do Křižanova. Domácí, kteří hráli drtivou většinu podzimních zápasů na hřištích soupeře, se domácím divákům chtěli předvést v co nejlepším světle.

Zápas nevalné úrovně v úvodních minutách nevypadal až tak jednoznačně, jak konečné skóre napovídá. Hlavní rozdíl byl v tom, že zatímco domácí se postupem času rozehrávali k čím dál lepšímu výkonu, o hostujících se dá říct to stejné v opačném slova smyslu. Jediným hráčem, který snesl v hostujícím družstvu aspoň trošku přísnější měřítko, byl Kaminaras, což bylo ovšem na zásadní ovlivnění výsledku zoufale málo.

První poločas rozhodl důrazný Martin Burian, s přehledem nejlepší a zejména nejúčelnější hráč zápasu. Hosté si s jeho důrazem a zarputilostí nevěděli rady, několik dalších šancí bohorovných domácích zůstalo nevyužito. Vzhledem k tomu, že první půlky zápasu jsou pro Křižanov tuto sezónu kritické, bylo s poločasovým vedením 3:0 jen otázkou času, jaké bude konečné skóre.

Domácí pokračovali v demolici hostí

 V druhé půli pokračovali domácí v aktivní hře, kterou dirigoval zejména zmiňovaný Burian. Mezi střelce se zapsali i jeho bratr Leoš, domácí pokladník Částek a střídající dorostenec Těšík.

 



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Mužátko [-] (46. O. Hladík [-] ) , I. Klimeš [-] , P. Hladík [-] , J. Stupka [-] (46. M. Procházka [-] ) - M. Sklenář [-] , M. Láznička [-] , M. Král [-] (66. P. Bajer [-] ) , M. Burian [-] - M. Částek [-] , L. Burian [-] (66. M. Těšík [-] ) -

FC Olší nad Oslavou
M. Jaša [-] (40. J. Smažil [-] ) - T. Dvořák [-] , J. Kolouch [-] , D. Horký [-] - P. Dvořák [-] , J. Šašek [-] , T. Bíbr [-] (56. P. Brabec [-] ) , A. Kaminaras [-] , V. Kolouch [-] - D. Pěchota [-] , J. Jelínek [-] -

Počet diváků: 28. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - TĚŠÍK Pavel (N), TOMŠÍK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.