Křoví B udělilo lekci z produktivity béčku Jívoví


Branky


0

Domácí rezerva po dvou remízových utkáních tentokráte na body nedosáhla a i přes velké množství vypracovaných šancí domácích si hosté odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes převahu domácích se odcházelo do kabin za nerozhodného stavu

Domácím se první poločas herně vydařil, ale i přes velké množství vypracovaných šancí se jim nepodařilo dostat se do vedení. Hosté byli ve své první šanci v utkání úspěšní a v 9. minutě je poslal do vedení Lubomír Navrátil, který potrestal individuální chybu domácího hráče. Nápor domácích přinesl v 19. minutě vyrovnání. Úspěšným střelcem byl Stanislav Krejčí. Domácí se poté tlačili dále do zakončení, ale hosty držel výborný brankář Jan Prokeš, který se vyznamenal proti střele Jana Hejtmánka ze třiceti metrů a několikrát čelil tváří v tvář domácím útočníkům. Další hrubku domácích potrestal ve 38. minutě Jiří Chlup a poslal hosty opět do vedení. To ale hostům nevydrželo dlouho a ve 42. minutě srovnal na poločasových 2:2 Miloš Šoukal.

Hosté proměnili své šance a dokráčeli k vítězství

V druhé půli pokračoval nápor domácích, ale hosté jim uštědřili těžkou lekci z produktivity. Krátce po návratu z kabin poslal hosty potřetí v zápase do vedení Pavel Liška. Domácí se hnali do vyrovnání, ale to už se jim potřetí v zápase nepodařilo a v 69. minutě zařídil dvoubrankové vedení hostům Lukáš Koudelka. Ten stejný hráč se prosadil i o dvě minuty později a definitivně rozhodl o tom, že v tomto zápase zůstanou domácí bez bodu. Jiskřičku naděje ještě pro domácí vykřesal v 77. minutě Aleš Valenta, ale to bylo již ze strany domácích vše. Konečné skóre 3:5 je pro domácí kruté, když rozhodla především efektivita zakončení.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví B
Jan Hejmánek: Dnešní zápas se dá shrnout krásně a trefně slovy bída a utrpení. První poločas, ve kterém jsme jasně dominovali, skončil 2:2, ale kdyby jsme vedli 5:2 nikdo by se nedivil. Soupeře jsme přehrávali úplně ve všem. Druhý poločas byl pro nás velká lekce z efektivity, kdy se hosté dostali do čtyř šancí a tři proměnili. Hosty velice podržel jejich gólman Prokeš. Dnes to bylo hodně o štěstí a to se přiklonilo k hostům.




Počet diváků: 30. Rozhodčí: BÍLEK Zdeněk - ŠOUKAL Zbyněk (N), LÁZNIČKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.