3:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 10:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jívoví B se rozešlo smírně s céčkem Velkého Meziříčí


Branky


54. S. Krejčí , 57. A. Valenta , 70. M. Šoukal - 13. L. Smejkal , 24. L. Liška (p.) , 61. P. Munduch
0

V nedělním dopoledni se utkalo domácí béčko Jívoví s favorizovaným VelMezem. Hosté šli v průběhu první půle do dvoubrankového vedení, které se jim ale v celkové vítězství přetavit nepodařilo. Domácí po zlepšeném výkonu vybojovali cennou remízu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali dvoubrankového vedení

Hosté přijeli s dosti pozměněnou sestavou oproti minulému týdnu a bylo to znát. Také domácí byli nuceni kvůli několika absencím svoji základní jedenáctku promíchat, ale výkon předvedli obdobný jako v minulém zápase.

Hosté ovládli první poločas, když si vytvořili dvougólovy náskok, ovšem i domácí tým předváděl solidní hru, ale trápil se v zakončení. Ovšem nutno říci, že vedení hostujícího celku bylo zcela zasloužené.

Domácím se podařilo smazat náskok soupeře

Druhá půlka byla vyrovnanější než ta první, ale se stálou i když menší převahou hostí, kteří byli nebezpeční pouze po vápno, dál to bylo ojedinělé. Domácí byli mezi vápny celkem neškodní, ale jakmile se dostali poblíž branky, tak to stálo za to.

,,Myslím si, že zasloužená remíza a nutno podotknout, že i rozhodčí měl zápas celou dobu pod kontrolou. Za vyzdvihnutí rozhodně stojí mladé pušky z FCVM, jelikož ti společně s panem L. Smejkalem tvořili většinu útočných akcí hostí. Solidní výkon předvedl i náš gólman Milan Kubiš, který ač není gólman vytáhl ze své pomyslné skříně pár zákroků jako z učebnice. Dobrý výkon v řadách domácích podal i Marek Žejšek, který zařídil asistencí gól a po celou dobu zápasu byl pro soupeře velkým oříškem," řekl k utkání útočník domácích Jan Hejtmánek.



Sestavy


FC Santus Jívoví B
M. Kubiš [-] - L. Hejtmánek [-] (46. F. Uhlíř [-] ) , S. Krejčí [-] , M. Žíla [-] , J. Hejtmánek [-] (79. V. Uhlíř [-] ) , A. Valenta [-] , M. Tvrdý [-] , M. Žejšek [-] , J. Hošek [-] , M. Šoukal [-] , Z. Šoukal [-]

FC Velké Meziříčí C
L. Liška [-] - R. Hlávka [-] , M. Zedník [-] , P. Munduch [-] , Z. Nováček [-] , L. Smejkal [-] , O. Šlapal [-] , L. Machát [-] , L. Prchal [-] , P. Chalupa [-] , D. Šlapal [-]

Hráči zápasu: S. Krejčí - M. Zedník .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠOUKAL Roman - ČÁSTEK Pavel (N), HAVELKA Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.