Rovečné si v domácím prostředí poradilo s béčkem Rozsoch


Branky


0

Domácí fotbalisté zažili výborný vstup do utkání a po čtvrthodině hry vedli o dvě branky, tento stav vydržel až do 60. minuty, kdy se hostům podařilo snížit. Čtvrt hodiny před koncem utkání zařídil domácím opět dvoubrankové vedení Vojtěch Dlouhý. Za hosty již dokázal pouze v závěru snížit Pavel Kučera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Ondráček zařídil domácím dvoubrankové vedení

Domácím fotbalistům patřil začátek utkání a po akci z pravé strany a centru skóroval hlavou nikým nekrytý Martin Ondráček do protipohybu brankáře. Totožnou akci domácí zopakovali o deset minut později, tentokráte z druhé strany a opět Martin Ondráček zvýšil na 2:0. Poté se probrali i hostující hráči, ale ve svých šancích narazili na výborně chytajícího Martina Petra. Ten nejprve vychytal Tomáše Proseckého a následně si poradil i s krásnou stelou Jaroslava Štěpánka. Do konce první půle se tedy již skóre neměnilo a domácí tak díky dvěma brankám z úvodní čtvrthodinky odcházeli do šaten spokojenější.

Hosté v závěru již pouze korigovali

Úvod druhého dějství naopak patřil hostujícím fotbalistům, kteří si vypracovali několik nadějných příležitostí. Recept na domácího brankáře jim přinesla 60. minuta, kdy se jim podařilo snížit po akci Kučery, který zatáhl balón, odcentroval a Radim Vališ již neměl problém hlavou umístit míč do domácí branky. V 75. minutě vrátil domácím dvoubrankové vedení Vojtěch Dlouhý, který využil chyby v obraně hostů, všem utekl a krásnou střelou rozvlnil síť Kaňkovy branky. Hosté poté vrhli všechny síly do útoku a v 88. minutě se po jednom z nákopů prosadil Pavel Kučera. Na víc se již ale hosté nezmohli a domácí mohli oslavit konečné vítězství.



Ohlasy k zápasu



TJ Rozsochy B
Pavel Kučera: Prospali jsme začátek utkání. Již podruhé jsme prohrávali 2:0 a teprve potom jsme začali hrát. Poté jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem a zápasu by více slušela remíza.



Počet diváků: 35. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - KADLEC Boris (N), ŠTARHA ING. Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.