1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí překvapivě vyhrálo v Jimramově


Branky


0

První výhru v sezóně si připsalo Březí, když vyhrálo o dvě branky v Jimramově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Sysel vstřelil v prvním poločase dvě branky

Hosté přijeli k tomuto utkání zatím bez bodového zisku a to domácí asi utvrdilo v tom, že se nemůže nic stát. Po úvodním tlaku domácích a dvou trochu šancích převzali iniciativu hosté a byli ve všem lepší - v napadání, v důrazu v soubojích a zvláště ve středu hřiště zcela domácí přehrávali a tak nebylo divu, že po zmatcích v domácí obraně otevřel skore utkání ve 12.minutě hostující Sysel. Tentýž hráč po dalších minelách v obranné hře domácích upravil ve 28.minutě na 0 : 2, a to ještě další šance hosté nevyužili. Ve 45.minutě zahrával z levé strany volný přímý kop domácí Buchta a jeho centr ve skluzu usměrnil do branky Dvořák a tak první poločas skončil pro domácí ještě hodně dobrým výsledkem. 

Jimramov se již gólově neprosadil

Do 2.poločasu nastoupili domácí jako vyměněni, přišpendlili hosty před branku a šance střídala šanci, ale hosty držel výborně chytající Urbánek a s přehledem hrající stoper Jakeš a když k tomu připočteme malý důraz domácích před brankou tak nakonec půlhodinový drtivý tlak změnu skore nepřinesl. Hosté postupně hru vyrovnávali a v 82.minutě uzavřel skore utkání hostující Dostál, když z volného přímého kopu vymetl levou šibenici a tak si hosté zaslouženě odvážejí tři body, když všichni poctivě bojovali a žádný míč pro ně nebyl ztracený. Většina domácích hráčů by si z jejich přístupu k utkání měla vzít příklad.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Hosté vůbec nepůsobili jako mužstvo, které je bez bodu. Hráče jsem před zápasem upozorňoval na to, že určitě budou chtít zabrat, jim jsou však veškeré pokyny či rady u prdele a dělají si co chtějí. Kdyby první poločas skončil 0:5 nikdo by se nemohl divit. Po přestávce jsme začali konečně hrát, ale již druhý zápas za sebou jsme dokázali zahodit šance, které snad ani zahodit nejdou. Postupem času z toho byla křeč a nakonec zasloužená porážka. Nejsem debil a vím, že nás to naše čutání neživí, ale právě proto by jsme z toho měli mít aspoň radost. S přístupem, který k tomu teď máme, ale budeme tak leda nasraní....Trénovat chodí pořád ti samí, a je jich málo. Výsledek byl dnes vidět. Borci si myslí, že jsme nedotknutelní a nakonec to nějak uhrajeme, ale aby se nedivili. Letos bude soutěž hodně vyrovnaná a každej odfláknutej zápas může mrzet. Je na každým jednom z nás jak se k tomu postaví, víc k tomu nemám co dodat. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.

TJ Březí-Březské
Antonín Crha:



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , L. Bednář [-] , J. Sedlák [-] (75. J. Prüger [-] ) , L. Zavadil [-] - J. Štěrba [-] , P. Nykodým [-] (51. M. Zobač [-] ) , V. Dostál [-] (78. P. Sedlák [-] ) , J. Buchta [-] - M. Dvořák [-] , P. Sedlák [-]

TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - R. Šmarda [-] , P. Šimek [-] , M. Hála [-] (66. A. Crha [-] ) , Z. Vala [-] - M. Sysel [-] , T. Habán [-] , S. Tvarůžek [-] (88. J. Jobánek [-] ) , P. Vodička [-] (86. P. Lysoněk [-] ) - J. Jakeš [-] , D. Dostál [-]

ŽK: 60. P. Sedlák .
Hráči zápasu: M. Sysel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - PAJKR Jaroslav (N), NEDĚLA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.