Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Losenice slaví překvapivou výhru nad Strážkem


Branky


0

Premiérového vítězství ve III. třídě se dočkala Velká Losenice nováček soutěže, proti jednomu z favoritu na postup Strážkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Úvod prvního poločasu vyšel lépe domácímu týmu, který už ve 4. minutě skóroval P. Kamarádem. Poté se hra vyrovnala a střídaly se šance na obou stranách. Ve 33. minutě zahrál přímý kop R. Kasal a míč skončil těsně za brankovou čarou. Hosté převzali iniciativu a po pěkné akci v 38. minutě Z. Jaroš snížil skóre a o čtyři minuty později po rohovém kopu vyrovnal M. Christian.

Velká Losenice dvěma góly rozhodla utkání

I ve druhém poločase se hrál výborný fotbal. O co byli hosté techničtější, o to byli domácí bojovnější. Zápas rozhodla situace po sporném autu, kdy se nádherně trefil z dálky T. Neubauer. Velkou šanci na vyrovnání měl kapitán Strážku Svoboda. V závěru se vytáhl domácí brankář J. Kasal, který vyrazil těžkou střelu nad břevno. Rozhodnutí obstaral P. Kamarád v 90. minutě.  


Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Miloslav Němec: Hrál se oboustranně výborný fotbal z množstvím šancí. Děkuji klukům za bojovný výkon a za první tři body v sezoně. Hosty chválím za pěkný technický fotbal a jejich toleranci k laikovému rozhodčímu.

TJ Strážek
Josef Cimbálník: Trápí nás špatná koncovka. Utkání jsme si nezasloužili prohrát, o to více mě mrzí , že zápas byl ovlivněn špatným rozhodnutím rozhodčího u třetí branky domácího celku.



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Augustin [-] , P. Neubauer [-] , M. Mokrý [-] , P. Mach [-] - J. Grodl [-] , T. Neubauer [-] (68. M. Rosický [-] ) , R. Kasal [-] - R. Pátek [-] (63. M. Fišar [-] ) , P. Kamarád [-] , D. Baránek [-] -

TJ Strážek
J. Vala [-] - J. Cimbálník [-] , M. Svoboda [-] , Z. Jaroš [-] , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , M. Christian [-] , J. Valík [-] , T. Šikula [-] , S. Lahodný [-] , F. Šmerda [-]

Hráči zápasu: P. Kamarád .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.