Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 10:15

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Nové Vsi nastřílelo Hamrům sedm branek


Branky


0

Hamry v domácím prostředí prohrály vysoko s Béčkem Nové Vsi 2:7.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl jasně pro hosty

Hamry doma hostily Novou Ves "B".  Hned v 7. minutě šli hosté z Nové Vsi do vedení když po odrazu od tyčky dotalačili míč do brány. Hned o minutu později chyboval domácí brankář a propadl mu balon z poloviny hřiště až do sítě. Kladiváři se chtěli rychle oklepat a snížit. Ve 26. minutě se to povedlo, když po přesném centru zakončoval hlavou do prázdné brány Jakub Sobotka. Hamry se chytly a snažily se o vyrovnání. O osudu utkání rozhodla poslední minuta první půle, kdy hosté vstřelili dvě branky. Po chybách v obraně dvakrát utekli útočníci hostí a mířili přesně. 

Nová Ves navýšila skóre zápasu

V druhé půli chtěli domácí ještě zabojovat. V 60. minutě se jim podařilo snížit na 2:4, kdy dorážel míč hlavou Tomáš Jelínek. Ovšem za pár minut, opět po brejkové situaci dali hosté svůj pátý gól. Nová Ves využívala své rychlé hráče a domácí obraně dělali velké problémy. Další dva góly padly podobně jak předchozí a tak se skóre zastavilo nakonec na stavu 2:7.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Bohužel nám toho dnes moc nevyšlo. Zbytečně jsme chybovali a soupeř to trestal. Rozhodla poslední minuta v první půli, kdy jsme dostali dva góly.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík:



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , V. Zedníček [-] (79. P. Vašek [-] ) , J. Sobotka [-] (46. J. Dvořák [-] ) , P. Němec [-] , P. Novotný [-] , T. Jelínek [-] , J. Zábranský [-] (71. Š. Vrša [-] ) , I. Sojma [-] (74. J. Miklík [-] ) , T. Novotný [-] , A. Šabart [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
M. Babjačok [-] - O. Starý [-] , T. Nejedlý [-] (68. J. Ondřejka [-] ) , J. Šandera [-] , J. Krejčí [-] , V. Novotný [-] , S. Kubík [-] (29. V. Bureš [-] ) , D. Šatný [-] (17. V. Beneš [-] ) , P. Bureš [-] (80. F. Černý [-] ) , F. Nečas [-] , J. Šandera [-]

ŽK: 44. I. Sojma - 31. F. Nečas , 43. O. Starý .
Hráči zápasu: O. Starý , M. Babjačok , F. Nečas .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - MYŠKA Roman, KŘÍŽ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.