0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rozsochách se diváci branky nedočkali


Branky


0

Souboj mezi Rozsochy a Béčkem Nové Vsi skončil nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozsochy nedaly v první minutě penaltu

Utkání začali aktivně domácí a hned ve druhé minutě měli možnost pokutového kopu, když byl ve vápně faulován Petr Bureš. Sám postižený se postavil k exekuci, ale jeho střelu gólman hostí vyrazil.
Domácím jako by tato situace vzala vítr z plachet a hosté byli celý zbytek poločasu lepší a měli i několik brankových příležitostí. Nejdříve se zastřelovali z dálky mimo. Poté se hosté dostali do první brankové příležitosti, Šandera dostal přihrávku mezi stopery, ale Juračka Milan zasáhl bezchybně. Domácí se osmělili střelou z vápna, ale Bureš se neprosadil.

Druhý poločas se diváci branky také nedočkali

Ve druhém poločase byla hra vyrovnaná, šance se střídali na obou stranách, ale gólmani byli tentokráte nejlepšími hráči na hřišti. Těsně po půli trefili hosté břevno, poté šli defakto sami dvakrát na Juračku, ale ani jednou nedokázali domácího gólmana překonat.
Domácí měli velkou příležitost v podobě střely Juračky Davida do šibenice, ale hostující gólman zasáhl také skvěle. Utkání  v té chvíli směřovalo k remíze a nakonec se tak i stalo, neboť brankáři předčili všechny střelce.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Michal Strachoň: Asi nás trochu ovlivnila neproměněná penalta, ale i tak si myslím, že byl k vidění vyrovnaný fotbal. Hosté byli v první půlce lepší, ale nás podržel skvělý Juračka. Ve druhém poločase jsme hru vyrovnali, ale branku jsme nevstřelili. Bylo to typické derby se vším všudy. Mrzí mě ovšem ztráta bodů na domácím hřišti. U nás v sestavě dostali příležitost mladí dorostenci a předvedli, ač po sobotním těžkém utkání dorostu v krajské soutěži, že nejsou jenom do počtu a mohou kdykoli nastoupit v základní sestavě.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík:



Sestavy


TJ Rozsochy
M. Juračka [-] - J. Zítka [-] , P. Prášil [-] - L. Gál [-] , J. Špaček [-] (75. M. Střešnák [-] ) , B. Pazdera [-] , J. Holý [-] (65. T. Zítka [-] ) - S. Padrtka [-] , P. Bureš [-] , M. Šafránek [-] - D. Juračka [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
M. Babjačok [-] - T. Nečas [-] , J. Skalník [-] (75. F. Černý [-] ) , J. Šandera [-] , P. Šandera [-] , T. Nejedlý [-] (88. M. Beneš [-] ) , S. Kubík [-] , V. Bureš [-] (56. F. Šandera [-] ) , P. Bureš [-] , M. Miluška [-] (46. V. Beneš [-] ) , M. Ondřejka [-]

ŽK: 28. P. Prášil , 80. T. Zítka - 35. M. Ondřejka , 84. T. Nečas , 85. P. Bureš , 90. P. Šandera .
Hráči zápasu: M. Juračka - M. Babjačok .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: BUDÍN Jan - ŽILKA Jan, TEPLÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.