1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Dolní Rožínce padaly branky v závěru


Branky


0

V Dolní Rožínce padaly branky v poslední pětiminutovce. Oba týmy si nakonec rozdělily po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Na těžkém terénu se střetly dvě technická mužstva. Fotbal se od začátku hrál v tempu se šancemi na obou stranách. Střídal se tlak domácích, kdy střelami bez gólového účinku hrozili Lukáš Hofman nebo Pavel Bartoněk, tak i hosté byli nebezpeční a několikrát mohli skórovat. Fotbal se však hraje na góly a těch jsme se nedočkali v první půli. 

Koukola vyrovnal minutu před koncem

Druhý poločas neztratil na atraktivitě. Gólovek bylo opět dost a více těch vyložených. Brankáři byli však dlouho proti a za svá záda nechtěli nic pustit. Na konci zápasu se domácí nadechli k poslednímu pokusu něco s výsledkem udělat. Po rychlé akci z křídla se ke střele dostali postupně Ondra Chocholáč a Kuba Večeřa, ovšem oba pálili do golmana. Následovali dva rohové kopy a po jednom z nich se balon odrazil na nohu Pavla Bartoňka. Tečovaná střela šla do tyče a od ní přímo do domácího obránce, který neměl šanci zareagovat a poslal domácí do vedení. Radost však trvala sotva 5 minut. V poslední minutě, pro domácí nešťastně, rozehraný aut na půli hřiště, po něm centr do vápna. Domácí stoper nedůrazně odkopl míč přímo k Mirkovi Koukolovi a ten prostřeli mezi nohama Zdenka Horáka. Načež rozhodčí ukončil zápas.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl:

FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Zápas se hrál se šancemi na obou stranách. My jsme měli několik dobrých příležitostí, které jsme ale neproměnili. Remíza je tak asi spravedlivá.



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - V. Kopecký [-] , M. Lukš [-] , L. Hofman [-] , J. Bílek [-] (57. R. Sluka [-] ) , J. Čermák [-] (83. T. Hille [-] ) , J. Večeřa [-] , O. Chocholáč [-] , P. Bartoněk [-] , P. Vondruška [-] , P. Bukáček [-]

FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - J. Láznička [-] , V. Dvořák [-] , D. Lukášek [-] , J. Koukola [-] , Z. Holubář [-] , S. Krejčí [-] , R. Havlíček [-] (58. J. Požár [-] ) , M. Koukola [-] , M. Mach [-] , D. Dřímal [-]

ŽK: 55. J. Čermák , 87. R. Sluka - 32. D. Lukášek , 63. M. Mach .
Hráči zápasu: P. Bartoněk - M. Koukola .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - LUKŠ Jaroslav (N), TŮMA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.