Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatické utkání rozhodl v Jívoví Zedníček


0

Pětizápasová vítězná série Santusu skončila v domácím prostředí, když Hamry odjíždějí domů po výhře 3:2 se třemi body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry se dostaly do vedení

V minulé sezoně v souboji těchto týmů ve dvou zápasech vždy zvítězil hostující tým. To se v neděli pokusil změnit domácí Santus. Už od začátku domácím ovšem plány moc nevycházely. Hned v 6. minutě se po chybné rozehrávce z obrany dostal téměř zadarmo k míči hostující Havlík, individuální akci zakončil gólově a otevřel tak skóre zápasu. Ve 27. minutě bylo pro Santus ještě hůře, když na 2:0 zvýšil Zedníček. Do této doby měli hosté více šancí než domácí, ale herně byl zápas velmi vyrovnaný.

Dramatickou koncovku rozhodl Zedníček

Nejblíže snížení byl v 49. minutě kapitán Míra Koukola. Z přímého kopu trefil náramně míč, který směřoval do šibenice, brankář Pinkava však dokázal Koukolův pokus skvělým zákrokem vytáhnout na tyč. V druhém poločase už domácí hráli mnohem lépe a dostávali se také častěji do zakončení. Hned v 53. minutě jedno takové zakončení přetavil v gól Roman Havlíček. Po individuálním průniku Standy Krejčího vápnem soupeře a následné přihrávce, trefil Havlíček neomylně roh brány. V 67. minutě rozhodčí za zákrok na domácího střelce Horkého, který postupoval sám na brankáře, nepochopitelně neudělil červenou kartu, ale hostující hráč viděl pouze kartu žlutou. Zúročení tlaku a vyrovnání se Santus přeci jen dočkal, a to v 76. minutě. Jindra Horký rozehrál přímý volný kop, který Pinkava vyrazil pouze před sebe, kde osamocený Dominik Lukášek pohotově zakončil do odkryté brány. V 83. minutě však domácí šance na obrat v zápase zmrazil svým druhým gólem Zedníček, bohužel gól padl ze zřetelného ofsajdu, který snad neviděli jen páni rozhodčí, a tak platil. V posledních minutách pochybili rozhodčí znovu a vzali tak domácím definitivně šance na jakýkoliv úspěch v zápase.  V pokutovém území byl nevybíravým zákrokem zezadu faulován Jindra Horký. Nejenže nebyl faulující hráč potrestán kartou, ale k údivu všech nebyla ani odpískána penalta. Horký zákrok odnesl zraněním kolene a do konce podzimu je nejspíše mimo hru. Zápas skončil 2:3 pro Hamry.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Měli jsme šance, které jsme měli proměnit, hosté měli více štěstí a tak berou 3 body. Škoda jen, že se pořád na okrese najdou tací rozhodčí, kteří dokáží zkazit radost ze hry.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a šli brzy do vedení. Poté jsme si vytvořili několik velkých šancí, ale dali už pouze jeden gól. V druhé půli jsme čekali nápor Santusu, což se také potvrdilo. Podařilo se jim vyrovnat, ale nic jsme nevzdali a deset minut před koncem rozhodli o vítězství.



Sestavy


FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - J. Láznička [-] , V. Dvořák [-] (50. D. Lukášek [-] ) , J. Horký [-] , J. Koukola [-] , Z. Holubář [-] , S. Krejčí [-] , R. Havlíček [-] , M. Koukola [-] , M. Mach [-] , D. Dřímal [-]

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , V. Zedníček [-] , J. Sobotka [-] (86. J. Miklík [-] ) , T. Jelínek [-] , P. Novotný [-] , J. Dvořák [-] , A. Šabart [-] , K. Tesař [-] , I. Sojma [-] , T. Novotný [-]

ŽK: 32. A. Šabart , 66. T. Novotný , 76. D. Havlík .
Hráči zápasu: R. Havlíček - V. Zedníček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - HLADÍK Jiří, JŮDA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.