Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová rozhodla tři minuty před koncem


0

V zápase o špici tabulky byla úspěšnější domácí Bobrová, která porazilla Rozsochy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová šla do vedení

Bobrová přivítala v malém derby Rozsochy a očekávalo se,zda domácí potřech prohrách konečně zabodují.Ti také začali aktivněji,opticky měli více ze hry a zužitkovali to ve 14. min,  kdy rána Petra Laštovičky  putovala po trase břevno-golman nakonec do sítě.Domácí byli dál aktivnější, velmi nadějné příležitosti měli Míra Mašek a Ivoš Roháček, ale skórem nepohnuli. Za hosty se prezentoval pouze bombou Petr Bureš, ale trefil naštěstí jen střed domácí brány, takže do kabin odcházeli spokojenější domácí.

Dvořák rozhodl v samém závěru

Těm ale vůbec nevyšel nástup do druhé půle. Ten měl  ve své moci hostující kanonýr Petr Bureš.  Nejprve se obtočil kolem obránce a střelou na  zadní tyč vyrovnal, chvíli poté se zmocnil na půlící čáře míče a málo vídanou sólovou akcí dokázal dovézt balón kolem zkoprnělé domácí obrany až do branky. Domácí byli v této fázi dole a hosté je chtěli dorazit. To se jim ale i s přispěním Martina Smažila v  brance nepodařilo, takže domácí začali pomalu získával půdu pod nohama. Začali se tlačit do zakončení a v 70. min opět Petr Laštovička utaženou placírkou vyrovnal. Nakonec se domácí za svoji snahu dočkali odměny tři minuty před koncem. Hosté ztratili za velkým zdánlivě lehký balon a Petr Dvořák střelou do šibenice rozhodl o tom, že  body tentokrát zůstanou doma.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Jsme rádi, že jsme po třech prohrách konečně vyhráli. Kluci makali a bojovali a dokázali herně vyrovnaný zápas i s přispěním toho pověstného štěstíčka nakonec strhnout na svoji stranu.

TJ Rozsochy
Michal Strachoń: "V prvním poločase jsme po inkasované brance přestali hrát a domácí byli lepší. Ve druhém poločase jsme rychle získali vedení na svoji stranu a měli mnoho příležitostí odskočit do dvoubrankového náskoku, bohužel se nám to nepodařilo a domácí po našich zaváháních utkání nakonec otočili."



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
M. Smažil [-] - I. Roháček [-] , P. Laštovička [-] , V. Křepela [-] (13. L. Křepela [-] ) , M. Hájek [-] (89. J. Svoboda [-] ) , T. Hrbek [-] , R. Kratochvíl [-] , P. Dvořák [-] , M. Mašek [-] , K. Flídr [-] , J. Stupka [-]

TJ Rozsochy
M. Střešnák [-] - J. Zítka [-] , E. Šibor [-] , J. Nebola [-] (88. J. Špaček [-] ) - T. Zítka [-] , J. Smolka [-] (69. O. Oláh [-] ) , M. Šafránek [-] , J. Holý [-] , L. Gál [-] , B. Pazdera [-] - P. Bureš [-] -

ŽK: 89. I. Roháček - 10. T. Zítka .
Hráči zápasu: P. Laštovička - P. Bureš .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - TRNKA Jaroslav (N), STŘEŠŇÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.