Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osová Bítýška rozhodla kanonádou v prvním poločase


Branky


0

Pět gólů v prvním poločase do sítě rezervy Nové Vsi rozhodlo o vítězství Osové Bítýšky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padlo šest branek

Domácí měli výborný vstup do zápasu a po čtyřech minutách vstřelili první gol. Po kominaci ve středu utočné poloviny dostal Vařílek kolmici do vápna a chladnokrevně zakončil po zemi k tyči. Hosté si pak vytvořili šanci po nedůrazu v domácí obraně a hostující hráč výborně prošel do vápna ale trefil jen tyč. V 11. minutě Vařílek navýšil vedení o dva goly. O minutu později vstřelil svůj první gol v sezoně i Ondra Liška zakončením přesného centru. Hosté však nepřestali hrát a od 2 minuty později vstřelili branku a snížili na 3:1. Domácí pokračovali v nátlaku na soupeřově polovině a střelecké hody pokračovali a v 17. miinutě už vedli 4:1 po druhé brance Lišky. Ten stejný hráč dovršil hattrick ve 40. minutě nejhezčím golem zápasu, kdy si posunul balón na střed hříště a trefil šibenici z dvaceti metrů.

Druhý poločas již branka nepadla

Poločas tak skončil jasným vedením 5:1 pro domácí a proto celý druhý poločas už nebyl tak záživný. Domácí zkušeně drželi balon na kopačkách a nedovolili soupeři snížit skore. Hosté měli jednu vážnější šanci, kdy pěknou střelou z dálky trefili břevno Hršelovi branky. Domácí měli také několik šancí, které však nevyřešili ideálně a proto se výsledek nezměnil. Příští kolo přivítá Osová Bítýška Svratku, Nová Ves B se utká z favorizovanou Bobrovou.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Pavel Machát: V první půlce maximální spokojenost s útočnou fází, v obraně to ale nebylo vždy úplně ideální. Druhou a pro diváky docela nezáživnou půlku kluci zvládli naprosto zkušeně a pohlídali si vedení z prvních 45 min zápasu. Gratuluji Ondrovi Liškovi k hattricku.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík:



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - T. Karmazín [-] , P. Jelínek [-] , P. Večeřa [-] - P. Antoš [-] , O. Zeman [-] , J. Jelínek [-] , M. Navrátil [-] - O. Liška [-] (80. J. Malý [-] ) , M. Vařílek [-] - L. Sýkora [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - J. Bureš [-] , F. Šandera [-] , M. Dědič [-] , J. Nečas [-] (54. V. Bureš [-] ) - M. Ondřejka [-] , T. Nečas [-] , T. Nejedlý [-] , S. Kubík [-] , P. Bureš [-] - M. Klement [-]

ŽK: 25. O. Zeman , 50. P. Večeřa .
Hráči zápasu: M. Vařílek , O. Liška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - NEBOLA Jaroslav, CHYTKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.