Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová vyloupila suverénně Křoví


Branky


0

Křoví, které sestoupilo z I. B třídy zahájilo sezónu prohrou a doma přenechalo všechny body Bobrové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Svoboda dvakrát skóroval

Zápas se pro domácí družstvo vyvíjel velmi dobře, ve 2. minutě vyšel nacvičený signál ze standartky po ose Kalina - Karásek a druhý jmenovaný, ačkoliv byl v těžké pozici hlavičkou otevřel skóre zápasu, 1:0. Po této brance se domácí tým vedením lehce ukolíbal a přestal hrát svoji hru. Začal vymýšlet ty nejhorší varianty, které pro dané situace byly a z toho pramenily chyby, které soupeř dokázal potrestat. Nejprve z pozice krajního obránce Knotek, velmi špatným odkopem od svého pokutového území našel zcela osamoceného soupeřova hráče Jiřího Svobodu, který tváří v tvář nedal Karmazínovi šanci. Chyby se po celou první půlku neustále opakovaly a tak hosté udeřily do poločasu ještě dvakrát, když se trefili  Hájek se Svobodou a šli tak zaslouženě do kabin s náskokem 3:1. Těsně před koncem prvního poločasu se při souboji o míč zranil domácí Karásek, kterého odvezla rychlá záchranná služba do nemocnice do Brna, kde mu byla diagnostikována zlomenina nosu a silný otřes mozku.

Bobrová si pohlídala vedení

Druhou půlku museli domácí provést dvě vynucené střídání, za Karáska a Pelky šel na hřiště Datínský a Ráboň a tak nějakou chvilku trvalo než si tým sedne. Bohužel z našich náznaků šancí jsme nedokázaly vytěžit žádnou branku, čímž bychom se dostaly zpět do zápasu a tak přišel trest na druhé straně. Hosté navýšily skóre Maškem na 4:1 v jejich prospěch a bylo víceméně po zápase. V Závěru zápasu jsme sice soupeře ještě několikrát dokázaly ohrozit, avšak bez gólového efektu a tak hosté zcela zaslouženě vyhrály.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla: Vstup do zápasu přišel podle představ, avšak nám paradoxně uškodil. Hosté se víc na place rozkoukaly, dokázaly využít naše velká zaváhání a tak nás potrestaly i výsledkově a zaslouženě si odvezly všechny body domů. Nezbývá než nepovedený vstup do soutěže hodit za hlavu, provést do příštího utkání několik změn v sestavě a možná i kádru ještě a do Radostína jet pro ztracené tři body z dnešního utkání.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Těší mě, že jsme toto těžké utkání zvládli. Podařilo se nám uhlídat nejnebezpečnější hráče domácích a přidat i nějaké ty góly.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - L. Němec [-] , P. Šustr [-] , M. Němec [-] (35. Z. Sára [-] ) , L. Knotek [-] , R. Pelka [-] (46. R. Datinský [-] ) , D. Karásek [-] (46. J. Ráboň [-] ) , M. Kalina [-] , E. Pollák [-] , M. Gottwald [-] (61. L. Mencler [-] ) , J. Beránek [-]

TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - I. Roháček [-] , J. Svoboda [-] , M. Hájek [-] , T. Hrbek [-] (81. M. Srnský [-] ) , R. Kratochvíl [-] , P. Dvořák [-] , M. Mašek [-] , K. Flídr [-] , L. Křepela [-] , J. Stupka [-]

ŽK: 75. L. Knotek - 51. I. Roháček .
Hráči zápasu: J. Svoboda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BUDÍN Jan - BOUČEK Petr (N), ROHÁČEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.