J. Holoubek 60. (p.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec doma nestačil na Výčapy


Branky


60. J. Holoubek (p.) - 44. M. Semerád , 64. M. Semerád , 86. M. Semerád (p.)
0

Výčapy odčinily porážku z minulého kola proti Hrotovicím, a tentokrát si připsaly sami z venku tři body za výhru ve Studenci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili jako jediní

Do brány domácích se postavil Hájek. Hned ve 3. minutě měl možnost ukázat své schopnosti po střele Semeráda Martina. V 10. minutě pokus Vrby prošel malým vápnem - bez efektu. Ve 14. minutě Matoušek - těsně nad bránou. 16. minuta a druhý pokus Vrby skončil se stejným výsledkem. Ve 24. minuty Semerád Martin se dostal k míči na hranici šestnáctky, vystřelil, Hájek v bráně pouze zblokoval a míč vykopl z brankové čáry Matějek. Ve 38. minutě Mackovu ránu z boku Hájek vyboxoval. Ve 40. minutě Pánkova chytrá střela skončila na břevně. Ve 44. minutě přetažený centr Macka zužitkoval hlavou Semerád Martin 0:1.

Domácí vyrovnali, ale všechny body brali hosté

Ve 48. minutě Kučerňák pálil těsně vedle brány. V 51. minutě domácí rozehráli roh Kučerňákem. Míč letěl na hranici velkého vápna, Vrba z voleje trefil náruč Krátkého v bráně. V 54. minutě střídající Kuchera T. po dvaceti vteřinách na hřišti se dostal do šance, ale nevyužil ji. V 59. minutě po faulu na Vrbu byl odpískán pokutový kop, který Holoubek proměnil.V 64. minutě hosté rozehráli trestný kop od střídaček, namazali do středu hřiště Semerádovi Matějovi, a ten z dobrých 30 metrů skóroval. V 75. minutě po chybě brankáře hostů se k míči dostal Vrba, nacentroval před bránu, ale Chalupa byl pomalejší než míč. V 77. minutě střela Mrni Karla skončila na břevnu. Nařízenou penaltu po faulu Hájka proměnil Semerád Matěj. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, trenér: Hosté měli po celé utkání mírnou převahu.




Sestavy


TJ Sokol Studenec
F. Hájek [-] - M. Nováček [-] , M. Mrňa [-] , T. Nejedlý [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Nováček [-] , V. Kučerňák [-] , M. Chalupa [-] (79. F. Komárek [-] ) , O. Vrba [-] , P. Matějek [-]

Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - M. Semerád [-] (53. T. Kuchera [-] ) , L. Kašpárek [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] (66. L. Jeleček [-] ) , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] (78. N. Kuchera [-] ) , J. Jeleček [-] (84. T. Matoušek [-] ) , R. Macek [-] , V. Nikrmajer [-]

ŽK: 29. T. Nejedlý , 81. J. Holoubek , 85. F. Hájek - 58. D. Matoušek , 65. L. Krátký .
Hráči zápasu: J. Holoubek - M. Semerád .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.