Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice přejely Pyšel až po změně stran


Branky


0

Ve šlágru kola si domácí Třebelovice díky zlepšené druhé půli zastřílely proti hostům z Pyšele a porazily je 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté smazali dvougólovou ztrátu

Další šlágr kola čekal fotbalisty Třebelovic. Tentokrát přivítali na svém hřišti nováčka soutěže z Pyšel, který nasbíral stejně bodů jako Třebelovice. Hosté se dostavili k zápasu oslabeni o některé hráče a zvláště chyběl jejich nejlepší střelec s osmi góly Jaroslav Tůma. Domácí tak byli v zápase mírným favoritem a tuto roli začali plnit již v 15. minutě, kdy se trefil Dušan Janíček -1:0. Ve 34. minutě zvyšoval na 2:0 Jaroslav Čurda a zápas se zdál, že se vyvíjí podle očekávaného scénáře. Hosté však zbraně nezabalili a do konce první půle vyrovnali dvěma slepenýma góly z 39. a 42. minuty, o které se postarali Daniel Šubrt a Ivo Nováček -2:2.

Domácí se rozstříleli

Druhý poločas už byl v režii domácích, kdy je poslal opět do vedení  v 56. minutě Stanislav Michal -3:2. Hosté drželi naděje až do 74. minuty, kdy se trefil nejlepší střelec soutěže Milan Novotný -4:2. V 79. minutě se pak podruhé trefil Stanislav Michal a v 85. minutě pak uzavřel skóre zápasu na konečných 6:2 Jan Jurka.



Ohlasy k zápasu



Oslabené mužstvo. Těžko se dá hodnotit zápas, ve kterém chybí čtyři hráči základní sestavy. Třebelovice potvrdili, že mají na to, hrát špici okresu. Díky týmu za bojovnost a výsledek.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - K. Kapko [-] (88. M. Kabelka [-] ) , J. Čurda [-] , D. Janíček [-] , S. Michal [-] (86. R. Jurka [-] ) , M. Novotný [-] , J. Krula [-] , P. Sedlák [-] , J. Jurka [-] , M. Coufal [-] , V. Kotačka [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Šoukal [-] , D. Šubert [-] (84. L. Šoukal [-] ) - D. Šabacký [-] , I. Nováček [-] , J. Skryja [-] , F. Dvořák [-] - P. Dvořák [-] , J. Höfner [-] (84. M. Rohovský [-] ) - M. Krištof [-] , R. Roupec [-]

ŽK: 44. M. Coufal - 38. J. Skryja , 62. M. Krištof , 70. I. Nováček .
Hráči zápasu: S. Michal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Libor - SVOBODA Ladislav, KREJČA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.