0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč obrala o body Měřín


Branky


0

Měřínští jeli do Starče v roli favorita, ale domácí vybojovali v těžkém duelu bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V 11.kole vyjela Jiskra Měřín na hřiště fotbalistů Starče. Zatímco měřínští, posílení dvěma vysokými výhrami z posledních zápasů, okupovali přední pozice tabulky. Tým z Třebíčska se krčil na chvostu.  

 

Domácí vlítli na svého soupeře bez bázně a hany a zatlačili hned od první minuty Jiskru před vlastní šestnáctku. Hráči Starče zásobovali pokutové území Měřína vysokými balóny, ať už po autových vhazováních, tak ze standartních situací po nedovolených zákrocích, kterých měřínští vyrobili v prvním poločase až příliš mnoho. Ve většině případů si s tím hostující stopeři poradili. A když už souboje vyhrávali domácí, v bráně stál opět skvěle připravený brankář Hladík. Celý tento tlak dokazovala akce ze 16.minuty zakončená utěšenou střelou jednoho z hráčů domácích ze střední vzdálenosti, která měla gólové parametry. Hladík skvělou robinsonádou vytěsnil míč na roh. Až po dvaceti minutách se hra vyrovnala, ale nenabízela moc fotbalového pokoukání. Měřínští se však nedokázali dostat do nějaké souvislejší kombinace, domácí zrazovala finální fáze v útočné činnosti. O poločase odcházeli všichni aktéři do kabin za bezbrankového stavu.

Utkání skončilo bez branek

Druhý poločas rozhodně nepřipomínal ve svém začátku první minuty poločasu prvního. Jiskra převzala aktivitu na své kopačky a hlasitě se hlásila o tři body. Svým dravým průnikem zaměstnal domácí obranu Bublán a přesným centrem vyzval Šoukala ke skórování, ten ovšem v těžké pozici o kousek minul domácí svatyni. Měřín pokračoval v tlaku i ve 49.minutě. Po sérii centrů se odražený míč dostal na kopačku Milana Součka, který tvrdou ránu namířil na domácí branku. Brankář jeho ránu neudržel a vyražený balón dorazil Vlasta Beran za jeho záda. Radost hostí ovšem pokazil asistent rozhodčího, který vytrčeným praporkem označil Beranovo postavení za ofsajdové.  Hosté usilovali o překonání obranného valu Starče, ale většinou je zklamala finální přihrávka. A pokud už se dostali na dostřel, tak i přesnost zakončení jako v případě Bublána. Pohlednější akci předvedli domácí až v 66.minutě, kdy si na vysoký centr do vápna vyskočil Marek Vodička, ale minul. V 82.minutě se v podobné pozici ocitl na druhé straně David Polák, který si sice ukázkově naskočil na rohový kop, ale i jeho zradila přesnost a svou hlavičku poslal těsně nad domácí branku. 84. minuta se nesla opět v duchu snahy domácích o změnu skóre. Po standartní situaci, kterou fotbalisté Starče zahrávali, vyslal Michal Vodička tvrdou ránu, ale Hladík skvěle zasáhl. Poté ještě zahrozili hosté, ale Kuřátko po Bublánově přihrávce domácí svatyni netrefil.

 

Ve Starči se body dělily. Stařeč v příštím kole zavítá do Rokytnice. Měřín se na domácím pažitu utká s Radešínskou Svratkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Remízu považuji za spravedlivé vyjádření celkového průběhu zápasu. Defenzivní činnost na obou stranách předčila tu ofenzivní. Od soupeře jsme očekávali větší aktivitu dopředu, ale vycházel hlavně z velmi dobře zajištěné obrany a nebezpečných brejků. Tedy v podstatě z toho, co jsme chtěli původně hrát my. Z naší strany musím tradičně vyzdvihnout Marka Vodičku za suverénní výkon v obraně, výkonem se mu přiblížil i bratr Michal. Je jen škoda, že jim tam něco „nepadlo“, určité příležitosti po „standardkách“ měli oba.

TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Po vyhodnocení asi musím říct, že dobrý bod z venkovního zápasu. Oproti minulým zápasům nám chyběla patřičná agresivita v útočné fázi. Ale jak říkám…s bodem jsme nakonec spokojeni. Soustředíme se hlavně na příští týden, kdy se potkáme s Radešínkou a bude ve hře postavení v tabulce, na kterém můžeme přezimovat



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Vodička [-] , M. Bříza [-] (90. V. Smejkal [-] ) , R. Ježek [-] (87. S. Jahoda [-] ) , D. Tomek [-] , L. Lauš [-] , M. Linhart [-] , M. Kaňka [-] , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] , O. Dvořák [-] (81. F. Strouha [-] )

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - J. Šoukal [-] , D. Polák [-] , T. Láznička [-] (61. M. Matoušek [-] ) , M. Kolda [-] , M. Kožený [-] , D. Jonáš [-] , T. Bublán [-] , M. Souček [-] , V. Beran [-] (81. T. Kuřátko [-] ) , V. Procházka [-] (72. L. Doležal [-] )

Hráči zápasu: M. Vodička , M. Vodička - J. Hladík , M. Kolda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - HOLÝ Petr, PŘÍKAZSKÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.