Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

2. poločas byl v režii FC Kopřivnice


Branky


0

Na těžkém, podmáčeném terénu se střetla mužstva, která sousedí v tabulce na 9. a 10.místě se shodným počtem bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek vyšel lépe hostům

První poločas se hosté z Pustějova lépe na pohybovali na hřišti a vytvořili si tak několik tutovek, které však vychytal kopřivnický gólman Beňo.

Skóre se poprvé měnilo ve 25. minutě, kdy domácí na polovině hostí ztratili míč a z rychlého protiútoku otevírá skóre zápasu hostující Tomášek - 0:1. Ve 35. minutě se prodral do pokutového území Hanzelka, který byl podražen a nařízenou penaltu proměňuje nadvakrát Ollender- 1:1.

Ve 43. minutě z přímého kopu našel Závodný hlavu Hanzelky, který se nemýlil a zvyšuje na poločasový výsledek - 2:1. O minutu později se dostává do dobré šance opět Hanzelka, ale ve skluzu na dlouhou nohu míjí branku hostí.

 

Druhý poločas pro domácí

Do 2. poločasu podstatně lépe vstoupili domácí a v 54. minutě poslal do šance Závodny, Ollendra, který zvyšuje na 3:1. O 10. minut později nedal šanci Špaček hostujicímu gólmanovi a ranou ze šestnáctky zvyšuje na 4:1.

Hosté stále zlobí a v 80. minutě snižuje Tomášek na 4:2.  Konec zápasu domácí prostřídali a dali šanci mládým borcům a střídající Šajtar se poprvé zapisuje do listiny střelců seniorů. Do dvou dobrých šancí se dostal i Kudělka, kterému vše připravil Marek, ale ten jednou přestřelil a podruhé ho vychytal hostující gólman. 

 

Zdroj: facebook FC Kopřivnice



Ohlasy k zápasu


FC Kopřivnice
Svatopluk Chrobák, trenér: "Bylo to zasloužené vítězství, které se těžce rodilo na těžkém terénu, na můj vkus tam bylo až příliš mnoho okének v obranné činnosti, které naštěstí hosté nedokázali proměnit i díky kvalitnímu výkonu našeho gólmana."




Sestavy


FC Kopřivnice
T. Beňo [-] - M. Košárek [-] , R. Petráš [-] , J. Okřesík [-] - M. Makový [-] , J. Špaček [-] , J. Závodný [-] - R. Hanzelka [-] (74. F. Kudělka [-] ) , J. Ollender [-] (84. F. Šajtar [-] ) , D. Hruška [-] , M. Kapsa [-] (68. P. Marek [-] )

FK Pustějov
J. Zindler [-] - M. Zwinger [-] , L. Kocmich [-] , F. Tomášek [-] , V. Zachar [-] (85. V. Vu [-] ) , A. Horák [-] , D. Lazaridis [-] , J. Dresler [-] (32. J. Tomášek [-] ) , D. Stix [-] , D. Dluhoš [-] , V. Hochman [-] (81. D. Hochman [-] )

ŽK: 70. R. Petráš , 88. M. Makový - 58. V. Hochman , 67. A. Horák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MATULA Sebastián - CHÝLEK Martin, PARGAČ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.