Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby nabídlo šest branek!


Branky


0

Nedělní, krásné a slunečné počasí přilákalo na stadión v Odrách necelou pětistovku diváků, aby následně shlédlo derby sousedních měst Oder a Fulneku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas domácí fulnecké potrápili

Už začátek utkání ukázal, že domácí hráči nedají hostům z Fulneku nic zadarmo. Ale naopak byli to právě hosté, kdo z první vážnější šance trestal. 

V 9. minutě si Petr Ďurica naběhl na přihrávku za domácí obranu, následně obešel i domácího gólmana a poprvé v tomto utkání rozvlnil síť 0:1.

Jenže uběhlo pár minut a bylo srovnáno. Běžela 12. minut na prodlouženou hlavu domácího útočníka zareagoval nejlépe Vidlák a křižnou střelou nedal Rozsypalovi šanci 1:1. 

Poté se hra  odehrávala ve středu hřiště. 

Ve 31. minutě zakombinoval na pravé straně Kovář s Vašinou, prvně jmenovaný načechral krásný centr na hlavu Ďurici a ten už ví jak se v takové situaci zachovat 1:2. Do kabin se šlo za stavu, který byl příznivější pro hosty, ale jednobrankové vedení není nic jistého.

Těžký zápas zvládli lépe hosté

Druhý poločas začali fulnečtí aktivněji z čehož pramenil třetí gól v síti domácích. 

V 56. minutě zahrál krásně trestný kop Honza Špitalík a ještě krásněji si na centr naběhl Kuba Černín 1:3.

V 63. minut si sám vybojoval míč opět Černín, obešel oba domácí stopery a za přispění domácího gólmana vsítil svůj druhý gól v utkání 1:4. A tím bylo o vítězi utkání rozhodnuto.

Domácí se v předposlední minutě už jen dočkali snížení na 4:2. 

V utkání, které se hrálo ve výborné divácké kulise si hosté z Fulneku, tak připsali další tři důležité body.

 

Zdroj: facebook Fotbal Fulnek



Ohlasy k zápasu



Fotbal Fulnek
Pavel Jurča, asistent trenéra: ...ač výsledek vypadá jednoznačně tak to byl hodně těžký zápas! Vůbec nebylo znát postavení v tabulce a bodový rozdíl mezi oběma mužstvy. Troufám si říct, že nás soupeř v určitých fázích utkání přehrával. Ještě že nám daroval první gól, kdy po zaváhání domácí obrany a brankáře nás krásným lobem poslal do vedení Péťa Ďurica. V zápětí na to zaváhala bohužel i naše obrana a domácí srovnali. Ještě že jsme do poločasu přidali druhý gól, který nás znovu uklidnil. Ve druhém poločase jsme ještě přidali dvě branky a bylo po zápase. Soupeř už jen stačil korigovat výsledek v poslední minutě. I takové zápasy přijdou, proto jsem rád, že jsme to zvládli. Hráčům i divákům musím opět poděkovat. Chtěl bych ještě pochválit domácí tým za sympatický a nebojácný výkon ...



Sestavy


TJ Odry
R. Mališ [-] - J. Vidlák [-] (77. J. Zapletal [-] ) , J. Paszko [-] (72. P. Fabiánek [-] ) , J. Repta [-] , J. Konrád [-] , E. Chuděj [-] , D. Frais [-] , L. Hurta [-] , J. Rybařík [-] , F. Veselý [-] , Š. Holub [-] (77. P. Sedláček [-] )

Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - R. Krása [-] , V. Lachký [-] , O. Murin [-] (84. P. Jurča [-] ) - M. Kovář [-] , J. Špitalík [-] , J. Černín [-] , J. Stratil [-] , L. Vašina [-] (81. V. Plný [-] ) - J. Šesták [-] , P. Ďurica [-] (77. J. Šesták [-] )

ŽK: 65. J. Rybařík - 75. J. Černín , 80. R. Krása , 81. O. Murin .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - BRABEC Roman, KYSELÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.