0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeden gól rozhodl!


Branky


0

V devátém kole zajíždělo mužstvo z Fulneku do Mořkova.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snaha byla, ale gól to nepřineslo

Ve slunečném nedělním odpoledni, které přilákalo do ochozů spoustu zvědavých fanoušků, začali aktivněji domácí, kteří se snažili o vysoké napadání fulneckých obránců, ale bez větších gólových šancí. Hosté se taky snažili prosadit, ale ani brána domácích nebyla pokořena.

Hra se odehrávala především ve středu hřiště, bohužel pro oko diváka bez žádných vyložených šancí na obou stranách. Je možné, že k tomu přispěl i stav hrací plochy, který byl zřejmě díky dešťům z minulého týdne hodně rozbahněný a hrbolatý.

Padla jen jedna branka, ale i to někdy stačí…

Nejspíš po důrazném zvýšení hlasu trenéra Kováře v poločasové přestávce začal druhý poločas. 

Opět se ukázalo, že vstup Fulneku do druhého poločasů vychází na jedničku. 

V 53. minutě Kuba Černín vybojoval míč v hloubi vlastní půlky, ustál důležitý souboj a poté předložil míč do běhu Honzovi Šestákovi, který ví jak se v takové situaci zachovat a podél levé nohy nedal Pospěchovi šanci 0:1! 

Ve zbytku utkání si hosté vypracovali ještě dvě situace, které volali po gólech, ale u obou nechal Kuba Černín vyniknout dobře chytajícího Jirku Pospěcha, také na druhé straně se ukázalo, že fulnecký gólman Martin Rozsypal to má pevně ve svých rukou.

Nutno podotknout, že tato výhra byla spíše z řad ubojovaných a opět ukázala, že Fulneku v této soutěži nedá nikdo nic zadarmo….

 

Zdroj: facebook Fotbal Fulnek

Foto: dodáno později…



Ohlasy k zápasu



Fotbal Fulnek
Pavel Jurča, asistent trenéra: "...bylo to hodně těžké a tvrdé utkání. Hlavně v prvním poločase, kdy jsme se nemohli dostat do utkání a nakonec jsme vždy ztroskotali na dobře organizované obraně domácích. Za celý první poločas jsme si nevypracovali žádnou vyloženou šanci a to nás ještě v závěru podržel brankář Rozsypal, který chytil šanci soupeře. Ve druhém poločase jsme přidali na obrátkách a vyústěním byla pěkná branka Honzy Šestáka po průnikové přihrávce Kuby Černína. Chtěl bych celému týmu poděkovat, že i za nerozhodného stavu dřeli a chtěli zvítězit. Nebylo to lehké utkání, ale tři body bereme! Opomenout nemohu i velkou snahu domácích obrat nás o nějaký ten bod..." Chtěli bychom opět poděkovat našim skvělým fanouškům, kteří nás jezdí podporovat i na venkovní utkání. Moc si toho vážíme!



Sestavy


TJ Mořkov
J. Pospěch [-] - M. Bajger [-] , M. Hrubý [-] , V. Erle [-] (72. J. Poledník [-] ) , L. Černoch [-] , M. Pop [-] , T. Kunc [-] , M. Machač [-] , T. Kučera [-] , Z. Hromádka [-] , M. Galia [-]

Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - R. Krása [-] , V. Lachký [-] , O. Murin [-] , D. Mrkvica [-] - M. Kovář [-] , J. Špitalík [-] (86. V. Plný [-] ) , J. Černín [-] , L. Vašina [-] (74. J. Stratil [-] ) - J. Šesták [-] (93. J. Štefek [-] ) , P. Ďurica [-] (84. J. Šesták [-] )

ŽK: 5. M. Machač , 55. M. Galia , 60. M. Pop , 70. V. Erle - 31. O. Murin , 49. M. Rozsypal , 66. L. Vašina , 80. J. Černín , 85. J. Šesták , 93. R. Krása .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: PALA Mojmír - KYSELÝ Jiří, BARTOŠ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.