Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Martin Černoch řádil a svým hattrickem porazil Kopřivnici


0

Domácí AFC Veřovice na svém hřišti přivítali hosty z nedaleké Kopřivnice k utkání 9. kola CANIS 1. B třídy, skupiny D

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve 4. minutě se Veřovice otevírají skóre

Domácí ihned ve 4. minutě utkání otevírají skóre, kdy první akci proměňují ve vedoucí branku. A to když přihrávku mezi beky zužitkoval Martin Černoch, když prostřelil gólmana hostů.

 

V 10. minutě hosté zahrávají rohový kop, střelu z hranice šestnáctky likviduje Honza Sypták, který se po zranění trvající více jak rok a půl, vrátil do Veřovské brány.

 

Ani hosté na nic nečekají a srovnávají na 1:1 v 15. minutě po přímém kopu. Kdy domácí v šestnáctce nedokázali balón odkopnout a po několika odrazech nakonec končí v jejich síti.

 

Kopřivnice dále útočí na bránu Veřovic, kdy se nákopem dostávají za domácí obranu, hostující útočník ale střílí jen do gólmana a Martin Adamec uklízí míč do bezpečí na roh.

 

 

Ve 20. minutě Michal Hanko přesnou přihrávkou nachází hruď Dana Šimíčka, který si míč zpracoval do běhu a střelou kolem gólmana hostů dává vedoucí branku.

 

Kopřivnice zahrává přímý kop v 32. minutě, jejich hlavičku, která směřuje do brány ale likviduje Honza Sypták.

 

 

Běží 36. minuta utkání, když se Michal Hanko se ocitá před brankou hostí, ale kličkovaná mu nevychází, přesto přihrává na pravou stranu na Adama Golda, ale ten střílí jen do boční sítě.

 

Do zakončení se v 38. minutě opět dostává Adam Gold, ten je jasně podražen v šestnáctce, ale píšťalka hlavního rozhodčího zůstává němá. Nikdo nechápe, proč hlavní neodpískal penaltu.

Tak se do kabin odchází za stavu 2:1 a oba týmy mají nad čím přemýšlet….

Černoch rozhodl utkání…

Kopřivnice střelou ze šestnáctky zaměstnala Honzu Syptáka, ale ten nás podržel a střelu vyrazil na roh, to běžela 46. minuta utkání.

 

 

V 58. minutě se Martin Černoch uvolnil na levé straně, potáhl si míč na střed šestnáctky, ale jeho následná střela končí jen na břevně kopřivnické brány.

 

Martin Černoch to zkouší znovu v 63. minutě a to už nemine a navyšuje vedení domácích na 3:1. Radim Košelík, Martina uvolnil přihrávkou za beky a ten opět prostřeluje tváří v tvář gólmana hostů.

 

 

 

V 78. minutě Martin Černoch svůj super výkon završuje hattrickem. Podobná akce jako po třetí brancedomácích. Opět se prosadil přes celkem propustnou obranu hostů a dává na konečných 4:1.

 

 

Zdroj: web AFC Veřovice



Ohlasy k zápasu


AFC Veřovice
Mafo,: "Dnešní utkání nebylo rozhodně tak jednoznačné, jak napovídá výsledek. Hlavně v první půli nás hosté přehrávali v záloze, a proto jsme se moc nedokázali prosadit. V druhé půli již to bylo mnohem lepší. Dokázali jsme se prosadit rychlými protiútoky, které byly velice účinné. Hlavně toto utkání vyšlo Martinovi Černochovi, který se na hrotu útoku cítí jako ryba ve vodě."




Sestavy


AFC Veřovice
J. Sypták [-] - R. Košelík [-] , D. Šimíček [-] , M. Černoch [-] (82. P. Švolba [-] ) , M. Adamec [-] , R. Košelík [-] , A. Gold [-] (81. P. Paľo [-] ) , M. Kupčák [-] , R. Knybel [-] , O. Matúš [-] (74. M. Moravec [-] ) , M. Hanko [-] (77. A. Šimíček [-] )

FC Kopřivnice
T. Beňo [-] - M. Košárek [-] , J. Okřesík [-] - T. Nenutil [-] (76. P. Marek [-] ) , M. Mička [-] , J. Špaček [-] , R. Petráš [-] - M. Kapsa [-] , J. Ollender [-] , D. Hruška [-] - F. Šajtar [-] (62. F. Kudělka [-] )

ŽK: 31. M. Černoch , 86. M. Adamec - 41. J. Ollender .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: KARAS Michal - LAKOMÝ Tomáš, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.