Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Odry nevybojovaly v Pustějově ani bod


Branky


0

Ikdyž domací týp nastoupil do utkání proti TJ Odry značně oslaben, přesto vybojoval vítězství....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zindler pomohl hostům k vedení

Domací tým nastoupil do utkání bez 9 hlavních hráčů (J.Zuzaník, M.Jedlička, L.Kocmich, A.Klein, D. Stix, V. Dvořák, D. Hochman, V. Hochman, R. Durec) a tak na lavičku byli povoláni 2 dorostenci (A. Horák, M. Voznička).

 

V brance tentokrát dostal šanci Pustějovský J. Zindler a byl to právě on, kdo pomohl hostům k vedení 0:1, když po jeho zaváhání ve vyběhnutí se soupeři podařilo vstřelit první branku. První poločas nabídl spoustu nepřesností na obou stranách a v podstatě se nic zajímavého se na hřišti nedělo. 

Pustějov bojoval až do konce

V druhém poločase soupeř postupně uvadal a zlepšenou hrou se domácí dostali do několika zajímavých šancí. Nakonec se Pustějovu podařilo vstřelit vyrovnávací gól přímo z rohu, kdy se trefil D. Lazaridis. Po další standardní situaci se míč dostal k M. Zwingerovi, který hlavičkou přehodil hostujícího gólmana a tím dostat Pustějov vedení.

Svým bojovným výkonem nakonec domácí uhájili 3 body a nedovolili zatím nejslabšímu soupeři, se kterým se na hřišti setkali, se na Pustějov bodově dotáhnout.

 

 

Zdroj: webové stránky FK Pustějov



Sestavy


FK Pustějov
J. Zindler [-] - M. Zwinger [-] , J. Tomášek [-] , T. Kocmich [-] , F. Tomášek [-] , V. Vu [-] (73. M. Voznička [-] ) , V. Zachar [-] , L. Zindler [-] (62. A. Horák [-] ) , D. Lazaridis [-] , D. Dluhoš [-] (90. T. Lakomý [-] ) , J. Dresler [-]

TJ Odry
P. Cibulec [-] - P. Sedláček [-] (32. P. Fabiánek [-] ) , F. Veselý [-] , J. Rybařík [-] , L. Hurta [-] - P. Vičánek [-] (46. T. Ventura [-] ) , E. Chuděj [-] , D. Frais [-] , J. Vidlák [-] - Š. Holub [-] (77. M. Anděl [-] ) - R. Šima [-] (60. J. Konrád [-] )

ŽK: 83. J. Dresler - 54. T. Ventura , 66. J. Vidlák , 70. Š. Holub , 81. D. Frais .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: VRÁNA Jaroslav - JURAJDA David, MIKOLANDA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.