Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výsledek hovoří za vše!


Branky


0

Velmi atraktivní duel se odehrál před výbornou diváckou kulisou mezi oběma celky z čela tabulky. Poctivě odmakaný zápas, který musel potěšit všechny hráče i diváky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas opět v režii Fulneku

Od první minuty byl viděn fotbal vysoké úrovně, kterému pomohl  i výkon hostujícího týmu z Veřovic, který se pokoušel o začatku domacích nedat nic zadarmo, ale....

Utkání mělo vše co má takový duel nabízet: nasazení, spoustu soubojů, mnoho skvělých kombinací a šancí!

O výsledku utkání rozhodl první poločas, kde domácí vstřelili 3 branky (2x Černín, 1x Murin). Hostě zahrozili před koncem prvního poločasu, kdy se jim podařilo dostat míč do sítě domácích (1x Knybel) a tím hostům dat jisté naděje? A tak oba týmy odcházeli do kabin s jasným cílem....

A ještě 2 góly navrch....

Druhý poločas si již Fulnečtí výsledkově hlídali a navrch k tomu ještě přidali 2 góly (1x Špitalík, 1x Ďurica). 

Velikou pochvalu si jistě zaslouží celý tým, za to jak se na utkání připravil a dále také dnes záložní řada v čele s Kovářem a neúnavným Černínem.  Hosté se pokoušeli výsledek ještě zvrátit na svou stranu a pár šancí měli, avšak bezvysledně domací si tak udrželi svoji neporazitelnost. 

Opět se prokázalo, že týmové pojetí, soustředění a práce na tréninku během týdne a hlavně POKORA ke každému soupeři, která se za žádných okolností nesmí podcenit a do každého zápasu nastupovat naplno.

Myslím, že i diváci kterých se na toto utkání sešlo opravdu mnoho si přišli na své a hračí obou týmu jim předvedli to nejlepší.

 

 

Zdroj: facebook Fotbal Fulnek



Ohlasy k zápasu


Fotbal Fulnek
Pavel Jurča, asistent trenéra: "Znali jsme sílu soupeře a k tomu jsme se celý týden připravovali. Začátek utkání byl z obou stran opatrný. První vážnější šanci měl Ďurica, ale bohužel jen nastřelil hostujícího golmana. Branka už vysela na vlásku po individuální šanci Šestáka, ale bohužel míč skončil na tyči. Pomalu jsme přebírali iniciativu a vyústění byly krásné tři branky v podání Černínem, Murinem a opět Černínem a rázem jsme vedli o tři góly. Ke konci poločasu jsme si vybrali slabší chvilku , kdy jsme soupeři dovolili snížit na 3:1. Druhý poločas už byl v naší režii a brankami Špitalíka a Ďurici jsme zvítězili vysoko 5:1. Tímto bych chtěl všem poděkovat za poctivě odmakaný zápas. Velký dík patří také fanouškům, kterých opět přišlo hodně!"

AFC Veřovice
mafo, web AFC Veřovice: "Gratulace Fulneku k vítězství, protože po celou dobu utkání byli lepším týmem. Ale i když jsme prohráli, tak si myslím, že se muselo utkání našim fanouškům líbit. Utkání mělo náboj a také tu správnou fotbalovou atmosféru. Nyní se musíme již připravit na utkání s Jeseníkem a pevně věřím, že navážeme na naše předchozí vítězství.“



Sestavy


Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - D. Mrkvica [-] , R. Krása [-] , O. Murin [-] (84. J. Štefek [-] ) , V. Lachký [-] - J. Špitalík [-] (80. L. Vašina [-] ) , J. Černín [-] (88. J. Zalacko [-] ) , M. Kovář [-] - M. Houfek [-] (71. J. Stratil [-] ) , P. Ďurica [-] , J. Šesták [-] -

AFC Veřovice
M. Fojtík [-] - R. Košelík [-] (82. O. Fojtík [-] ) , D. Šimíček [-] , M. Černoch [-] (76. D. Hrivňák [-] ) , M. Adamec [-] , R. Košelík [-] , A. Gold [-] (82. M. Moravec [-] ) , M. Kupčák [-] , R. Knybel [-] , O. Matúš [-] (59. L. Pítr [-] ) , M. Hanko [-] (67. A. Šimíček [-] )

Počet diváků: 320. Rozhodčí: VALOŠEK Vladimír - SMETANA Patrik, TOMŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.