3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tvrdá realita - z výšin zpět na zem


Branky


0
Fotbalisté Sokola D. Lutyně v sobotu 4. 11. 2017 zajížděli k  přímé konfrontaci v boji o příčky nejvyšší s ambiciozním celkem Finstal Lučina,  jedním z kandidátů, ne-li kandidátem největším, na postup do vyšší soutěže. Utkání se odehrávalo za ideálního podzimního počasí a na velice kvalitně připraveném hřišti.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Utkání začalo s oboustranně vzájemným respektem. Toho se domácí zbavili velice záhy, když zjistili, že ze strany hostí jim až tak velké nebezpečí nehrozí. Tlak Finstalu neustálé narůstal, hosté naopak nebyli schopni převahu domácích nijak eliminovat, dopouštěli se školáckých chyb. A tak domácí se po standardní situaci v 10. min. ujali vedení 1:0, zaslouženě.  Nadále hráči Finstalu dostávali hostující celek svoji nátlakovou hrou do úzkých, vytvářeli si šance, bohudík pro hosty, je neproměňovali. Hráči Sokola D. Lutyně se jen sporadicky dostávali na dostřel domácí svatyně a když už že se tak stalo, tak celé snažení zmařila nepřesnost v kombinaci. Nepřesnost a zdlouhavá rozehrávka v obranné fázi byla příčinou toho, že domácí po faulu ve vápně měli možnost zhruba 10 min. před koncem 1. poločasu kopat penaltu a tím navýšit své vedení. Brankář Šajer penaltu zneškodnil. Na kopačky Finstalu se po tomto zavahání přece jen vloudil určitý stupeň nervozity a hosté začali vystrkovat růžky, dostávali se častěji na dostřel domácí branky. Efekt v podobě vyrovnání se však nedostavil. Kvalita hry u hostů znatelně narostla a dávala určitou naději pro druhý poločas. Domácí se ve vlastním vápně dopustili obdobného zákroku, za nějž hosté  pykali penaltou (správně odpískaná),  píšťalka rozhodčího k údivu všech, zůstala němá.   Naději na lepší hru a výsledek pro hosty hned od začátku druhého poločasu domácí utnuli. V podstatě po celý druhý poločas na hřišti existoval pouze domácí celek. Hosty převýšovali ve všech herních činnostech, navýšili zdravou agresivitu, byli rychlejší na míči, kombinačně je jasně přehrávali. V 60. min. po nádherné kombinaci skorovali do prázdné branky, když obranu hostí ve velkkém vápně postavili do role statistů. Hráčí Sokol D. Lutyně   nebyli schopni adekvátně reagovat na vývoj utkání. Namísto snahy alespoň trochu utlumit převahu domácích, kupili další chybu na chybu. Výsledkem pak byla velice laciná branka domácích, když po vzájemné špatné komunikaci hostů v obranné fázi, domácí útočník téměř od poloviny hřiště šel sám bránu hostí, nikým neobtěžován a stanovil konečný výsledek  3:0. Hráči Finstalu dohrávali  utkání ve velkém stylu, vítězství, plně zasloužené, si spolu s diváky náramně užívali. 

 

zdroj: http://tjsokoldolnilutyne.sklub.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Lutyně
klubový web: Hostům, ač nastoupili v kompletní sestavě, se utkání hrubě nevyvedlo. Po celé utkání se nezbavili nervozity, snad kromě závěru prvního poločasu. Výkonům, které předváděli ve většině předchozích zápasů, se v dnešním utkání absolutně nepřibližili. Výsledek je krutý, odpovídá však dění na hřišti. Doufejme, že krize pomine a v sobotní dohrávce s Nýdkem hráči Sokol D. Lutyně získají plný počet bodů. ​Domácí si plný bodový zisk plně zasloužili, byť notně jim to hosté svoji hrou usnadnili. Finstal je víc, než horkým kanditátem na postup do vyšší soutěže.



Sestavy


Finstal Lučina
J. Kielar [-] - J. Karkoška [-] (66. P. Petroš [-] ) , K. Tomíček [-] (87. J. Geleta [-] ) , L. Myšinský [-] (89. A. Kielar [-] ) , J. Bártek [-] , M. Kohut [-] , M. Mikulec [-] (80. M. Hruška [-] ) , J. Staufčík [-] (90. L. Kohut [-] ) , K. Goroš [-] , R. Tomiček [-] , J. Myšinský [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - R. Jantoš [-] , R. Kroček [-] , A. Hrachovec [-] , J. Vanečko [-] - J. Cinik [-] , T. Havlásek [-] (63. T. Bielan [-] ) , M. Fismol [-] , J. Aksteiner [-] (80. P. Porebski [-] ) , P. Twrdý [-] - P. Pěgřim [-] (25. L. Šimek [-] )

ŽK: 47. J. Myšinský , 89. J. Staufčík - 25. J. Vanečko , 39. I. Šajer , 45. P. Twrdý , 77. R. Jantoš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SZWED Marek - MOJŽÍŠ Jakub, TUROŇ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.