Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Václavovice nestačily na Raškovice


Branky


0

entokrát nás po  dlouhé době čekal na jeho hřišti velice kvalitní soupeř z Raškovic, bohužel nám chybělo podstatně více hráčů než obvykle (Žižka, Novotný, Langer, Hájek, Kozel, P. Vojtek, Tvardek). Podzimní sychravá plískanice připravila pro oba týmy opravdu mimořádně náročné podmínky, kdy se hřiště během několika minut proměnilo v bahenní lázně, a proto je třeba všem hráčům obou týmů, kteří k tomuto utkání nastoupili vyslovit velké uznání za srdíčko a nasazení, se kterým se vrhli do zápasu o mistrovské body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalita a dravost mladých útočníků soupeře nás od začátku zápasu dostávala pod tlak a během prvních 5 minut si domácí vypracovali 5 nebezpečných situací odvrácených na rohy. V 6. min. už byl Marek Krumnikl u míče o vteřinku později než rychlý útočník a byla z toho penalta, kterou ale Marek vzápětí chytl! Až v 13. min. vysíláme první střelu na branku také my, leč neúspěšně a v protiútoku znova nezachytíme  útočníka, který sám na sám obstřeluje Marka a otvírá skóre 1:0. V 22. min. se soupeř prosazuje hlavou po dalším rohovém kopu 2:0. V 24. se hezky uvolnil Karel Biela, obchází i gólmana domácích, ale míč putující do již opuštěné brány končí na tyči a brankové čáře. Dočkáme se až v 28.min., kdy byl faulován ve vzdálenosti asi 25 m Tomáš Berka. Sám se také staví k exekuci přímého kopu a hezkou střelou k tyči snižuje na 2:1.

 

Do druhého poločasu už nenastupuje K. Biela a L. Vojtek, které nahrazují dorostenci M. Červený a J. Fešárek. V 58. min. se domácí opět prosazují z dobře zahraného rohu 3:1. Na tento gól ještě máme odpověď. V 62. min. po ose M. Červený, T.Berka, který centrem nachází Jirku Fešárka těsně před gólmanem a ten dotlačuje míč do sítě 3:2. V 65.min. ale domácí vlní naší síť počtvrté 4:2 a o deset minut později utěšenou přízemní střelou  k tyči popáté a završují tak skóre tohoto fyzicky náročného zápasu na 5:2, čímž si definitivně a zaslouženě zajišťují všechny body.

 

Našim klukům náleží ještě jednou uznání za obětavost a nasazení, ale na nějaký bod to tentokrát proti lepšímu soupeři nestačilo.

 

zdroj: http://www.fotbalvaclavovice.cz



Sestavy


TJ Pražmo - Raškovice
R. Platoš [-] - O. Janošec [-] , O. Kacíř [-] , E. Kožar [-] , M. Mikyska [-] (86. R. Feike [-] ) , I. Preči [-] , A. Vojkovský [-] (73. T. Žáček [-] ) , M. Šimek [-] (85. R. Koláček [-] ) , A. Wojčík [-] (77. P. Novák [-] ) , R. Juřica [-] , P. Slavík [-]

TJ SOKOL Václavovice
M. Krumnikl [-] - J. Berta [-] , M. Slíva [-] - P. Zezulčík [-] , D. Jankovič [-] - D. Durák [-] , J. Toman [-] (65. R. Bednář [-] ) , K. Biela [-] (46. M. Červený [-] ) , T. Berka [-] , L. Vojtek [-] (46. J. Fešárek [-] ) , D. Bilan [-]

ŽK: 53. P. Zezulčík , 76. D. Bilan .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BRABEC Roman - CHÝLEK Martin, BARTEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.