Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřnovice deklasovaly Tošanovice


Branky


14. J. Čerešňa , 25. J. Čerešňa , 32. M. Stryja (vl.) , 73. L. Malík , 76. L. Malík , 81. J. Kubiš - 89. M. Dobiáš
0

Po dvou bídných výkonech nás tentokrát doma čekaly Tošanovice, které jsme v minulé sezóně dvakrát porazili – 5:4 a 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po týdnu veder nás opět čekalo typické podzimní počasí a měkký terén. S tím jsme se vypořádali lépe my a od prvních minut jsme byli jasně lepším celkem na hřišti. Už po pár minutách si hosté málem vsítili vlastní gól, ale prudký centr hostující obránce se štěstím dopravil na roh. Věřňovický celek hrál po celý zápas velmi vysoko, nakopávané míče dobře sbírali Weiss se Swaczynou a Vykydal tentokrát moc práce neměl. Ve 14. minutě si udělal prostor na střelu Malík, jeho nepříjemnou přízemní ránu ještě Pielesz dokázal před sebe vyrazit a dokonce zlikvidoval i dorážku Danela, ale i Čerešňa předvedl dobrý důraz a otevřel nedělní věřňovickou střelnici – 1:0. Domácí celek předváděl konečně výkon, který se od něj očekává a ve 25. minutzvýšil na 2:0 obdobně jako v prvním případě Čerešňa. Danel vypálil z hranice pokutového území pouze do břevna, míč se následně odrazil od břevna na čáru až k Lafatovi.. pardon Čeřešňovi a ten doklepl do prázdné brány. Pěkný kombinační fotbal dál pokračoval na straně domácích a ve 32. minutě poslal pěkný centr přesně na hlavu Kubišovi Danel a ten s pomocí obráncovy nohy dopravil míč do sítě potřetí – 3:0. Poté předvedli domácí i svou nejsilnější stránku – standartní situace, skvělý Hruškův přímý kop z boku však Kubiš přizvedl příliš vysoko nad hostující bránu. V závěru měl ještě obrovskou šanci Wojtas, ale trefil pouze záda jednoho z bránicích hráčů. Pohodové vedení 3:0 jsme si odnesli i do kabin.

 

Ze začátku druhé půle se věřňovický celek dostával do stoprocentních šancí spíš sporadicky. Kombinací ubylo a hráči začali hrát na víc doteků než je zdrávo, z toho pramenilo spoustu ztrát a nedotažených šancí. Několikrát zastavil i dobře rozjetou akci praporek asistenta rozhodčího. Utkání bylo už dávno rozhodnuto a tak se dohrávalo jen z povinnosti. Hosté se k ničemu vážnějšímu nedostali. V 73. minutě předvedli konečně pěknou kombinační akci Malík s Wojtasem. Druhý jmenovaný sice v šanci zklamal, ale míč se k němu odrazil zpět a jako na zlatém podnose připravil gól právě pro Malíka – 4:0. Už za tři minutky zahájil akci Hruška, který našel Swaczynu. Do středu hřiště si na přihrávku naběhl Kubiš a nádhernou ránou z pětadvaceti metrů vymetl šibenici – 5:0. Pěknou kulišárnu po přímém kopu vymyslela trojice Kubiš, Čerešňa a Swaczyna, ale Swaczynovi chybělo pár krůčků. V 81. minutě dostal pěknou přihrávku do běhu Čopík a ten poslal ještě lepší pas za obránce Kubišovi, který z druhého doteku neměl problém dopravit míč do brány – 6:0. Koncentrace byla už v závěru téměř nulová. Ve středu hřiště se srazil Kubiš s Žylou a hosté využili svou první vážnější šanci ke skórování, na konci rychlého brejku stál Dobiáš – 6:1.

 

Zdroj: http://sokolvernovice.sklub.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
klubový web:: Věřňovičtí se tak po dvou nepovedených zápasech (výkonově) opět zvedli a vrátili ke své pěkné kombinační hře, kterou obohatili o hezké góly a s chutí si zastříleli. Navíc se dotáhli bodově na vedoucí duo z Dolní Lutyně a Lučiny a budou ve zbývajících dvou kolech bojovat o podzimního mistra. Příště nás čeká zápas proti nováčkovi z Doubravy na jeho hřišti, se kterou se taky dobře známe. Utkání startuje opět ve 14:00. Přijeďte nás do Doubravy podpořit!




Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] (82. D. Szeliga [-] ) - J. Kubiš [-] , M. Weiss [-] , F. Danel [-] (80. M. Čopík [-] ) , L. Malík [-] , J. Čerešňa [-] (85. M. Chorovský [-] ) , J. Wojtas [-] , F. Hruška [-] , P. Žyla [-] , R. Rzodek [-] (62. D. Kaša [-] ) , J. Swaczyna [-]

Tošanovice
V. Pielesz [-] - L. Zeman [-] , D. Ryba [-] (46. A. Kohut [-] ) , R. Papřok [-] , J. Mitrenga [-] , T. Světlík [-] (19. J. Lisník [-] ) , M. Dobiáš [-] , M. Stryja [-] , S. Kelecsény [-] , T. Damek [-] , A. Michalik [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Wawrzyk Jiří - FARNIK Lukáš, SZWED Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.