L. Malík 20. (p.)
M. Weiss 60.
2:1
(1:1)
38. L. Alman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřnovice se vyhouply na třetí místo


Branky


20. L. Malík (p.) , 60. M. Weiss - 38. L. Alman
0

V dalším domácím utkání nás čekal opět velmi nepříjemný soupeř a to rezerva petrovické Lokomotivy. Věřňovičtí šli do utkání se dvěma výhrami v řadě a oba týmy se drží na špici tabulky. Oba týmy zdobí prozatím výborná defenziva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Terén byl v neděli opravdu těžký. Jindy velmi tvrdé hřiště ve Věřňovicích vydatným deštěm hodně změklo a hráči z počátku bojovali trochu i s terénem. Domácí celek se znovu snažil hrát svou kombinační hru, hosté hrozili především ze své levé strany, kde hrál exotický mladík Mobe. Ten svou rychlostí, prací s míčem a technikou dělal určité problémy a také měl první obrovskou šanci. Po pěkné individuální akci se dostal až před Vykydala, ale ten včasným vyběhnutím a výborným zákrokem zhatil jeho šanci. Ve 20. minutě se snažil dostat k centrovanému míči Wojtas, jeden z petrovických ho však podkopnul v pokutovém území a rozhodčí musel písknout penaltu. Tu tentokrát s velkým přehledem proměnil Malík a vedli jsme – 1:0. Už za pár minutek dostal skvělý míč za obranu Kubiš, velmi dobrým stříleným centrem našel nohu Čerešni, ale ten pouze nastřelil hostujícího Hošťáka. Hosté z Petrovic udeřili ve 38. minutě a to ze standartní situace. Na centr Mobeho si naskočil kapitán Alman a překonal Vykydala – 1:1. V první půli už se pak nic zajímavého nestalo.

 

Druhou půli jsme začali lépe. Přišel opět střílený centr z levé strany od Kubiše, ale tentokrát na něho Čerešňa hlavou nedosáhl a chyběly mu milimetry. Po hodině hry udeřila našeho největší zbraň – standartní situace. Rohový kop Kubiše doputoval až na Weissova záda a odrazil se od nich do sítě – 2:1. V zápase se přitvrdilo. Domácí celek dobře kouskoval hru, soustředěně bránil a snažil se podnikat nepříjemné výpady dopředu. Nepříjemnou střelu vyslal Malík, ale tu Hošťák vyrazil. Standartní situace jsou velkou zbraní obou týmů a po dalším přímém kopu petrovických měli hosté asi největší šanci na vyrovnání. Šanci z metru ale výborným zákrokem zneškodnil Vykydal a navíc byl za maličkou chvíli odmáván a odpískán ofsajd. Věřňovičtí už nepustili hosty k nějakému souvislému tlaku a dotáhli utkání do zdárného konce.

 

zdroj: http://sokolvernovice.sklub.cz



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - M. Weiss [-] , J. Wojtas [-] , J. Swaczyna [-] , P. Žyla [-] , L. Malík [-] , J. Kubiš [-] , R. Jurygáček [-] (57. T. Kantor [-] ) , F. Hruška [-] , F. Danel [-] (90. M. Čopík [-] ) , J. Čerešňa [-]

TJ Lokomotiva Petrovice B
M. Hošťák [-] - J. Kostura [-] , P. Chwastek [-] , J. Martikán [-] , M. Sikora [-] , R. Kučera [-] (46. M. Kumpán [-] ) , G. Mobe [-] , D. Krul [-] (67. T. Hujo [-] ) , M. Hilbert [-] (77. J. Komínek [-] ) , L. Alman [-] , P. Láznička [-]

ŽK: 10. R. Jurygáček , 90. F. Danel - 18. M. Hilbert , 60. M. Sikora , 90. L. Alman .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - KOLARSKÝ Michal, FOLVARČNÝ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.