2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřnovice zdolaly lídra


Branky


0

Po čtvrtečním zápasu moc času na odpočinek nebylo a navíc na naše hřiště zajížděl potřetí za sebou jeden z adeptů na postup. Po Smilovicích, Lučině nás tentokrát čekal lídr tabulky z Raškovic. Ve vzájemných zápasech z minulé sezóny vítězili vždy hosté. Na podzim u nás Raškovice vyhrály 1:0, my zase na jaře u nich po parádním výkonu 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo velmi opatrně, oba týmy se snažily vytvářet postupný útok, ale obranné bloky zůstávaly pozorné. První naše chybičky znamenaly úvodní šance utkání, ale zakončení, to nebyla nedělní silná disciplína hostujícího celku. Úvodní dvě střely šly hodně mimo bránu. Za to na druhé straně si vytvořil palebnou pozici Malík a div, že dělovou ránou nezlomil břevno, bohužel míč se odrazil pouze těsně před čáru a zpět do hry. Hostující celek se držel častěji na míči, snažil se hrát kombinační fotbal, v týmu měl spoustu šikovných fotbalistů na míči, ale finální fáze byla hrozná. Šance nepřicházely. Věřňovičtí pozorně a pečlivě bránili a čekali na brejkové situace. První domácí střelu na bránu (střela do konstrukce brány se nepočítá mezi střely na branku) jsme zpozorovali až po půl hodině, když Malík dobře předložil míč Kubišovi, ale ten z velkého úhlu pouze prověřil Uhera. Tyč napálil také Danel, ale to vše po odpískaném ofsajdu. Poté Kubiš z přímého kopu opět prověřil připravenost gólmana hostů. Hostující celek přestával být trpělivý a začal vytvářet chyby v obraně. Když už to vypadalo, že poločas skončí bez branek, udeřil blesk z čistého nebe. Po nenápadné akci přihrál Danel Malíkovi, ten sice měl zprvu problémy se zpracováním, ale byl u míče dříve než Kacíř, obehrál ho a pohotově obstřelil hostujícího Uhra – 1:0. Navíc za čtyři minutky vystihl malou domů po dobrém presinku Danela Čerešňa, pohrál si s hostujícím brankářem a doklepl do prázdné branky – 2:0. Opět výsledkově skvělý první poločas jako proti Lučině.

 

Bohužel už po pár minutách jsme vyrobili v obraně obrovskou chybu, i když jsme vzadu byli v přesile, tak se míč dokázal dostat až k osamocenému Vojkovskému a nejlepší střelec Raškovic prostřelil Vykydala – 2:1. Opravdu katastrofální vstup do druhé půle ale domácí celek příliš nepoznamenal a dál hrál dobře v defenzivě. Po hodině hry se do hry dostal i navrátilec Jurygáček a předvedl povedený výkon. Dobře držel míč, sváděl těžké osobní souboje a zapojoval se do kombinace. Naštěstí hostům to dnes dopředu příliš nešlo. Do konce zápasu zahrozili vážně už jen jednou, ale střídající Freike neskutečně minul úplně prázdnou bránu. Naopak uklidňující třetí gól mohl přidat Wojtas, ale Uhera se mu nepodařilo přelobovat. Věřňovičtí si však už cenné vítězství zkušeně pohlídali. Hosty prakticky k ničemu nepustili, Raškovice si nevytvořily ani v závěru žádný souvislý tlak a tak zaslouženě odjíždí s prázdnou.

 

Věřňovický celek tedy získal velmi cenný skalp lídra soutěže. Navíc se udržel v první pětce tabulky, která je velmi našlapaná, ale pomalu se nám začínají tvořit větší rozdíly v bodech a ti lepší začínají unikat těm slabším. Za týden v neděli 8.10. přijede náš neoblíbený soupeř, druhý celek tabulky – rezerva divizních Petrovic. Utkání startuje v 15:00. Přijďte nás podpořit!

 

zdroj: http://sokolvernovice.sklub.cz



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - L. Malík [-] , M. Weiss [-] , J. Wojtas [-] , P. Žyla [-] , J. Swaczyna [-] , J. Kubiš [-] (90. T. Kantor [-] ) , F. Hruška [-] , F. Danel [-] (60. R. Jurygáček [-] ) , J. Čerešňa [-] (89. M. Čopík [-] ) , R. Bryndza [-]

TJ Pražmo - Raškovice
V. Uher [-] - O. Janošec [-] , O. Kacíř [-] , E. Kožar [-] , M. Mikyska [-] , T. Žáček [-] , I. Preči [-] , A. Vojkovský [-] (53. R. Feike [-] ) , R. Juřica [-] , R. Koláček [-] , P. Slavík [-]

ŽK: 39. L. Malík , 69. J. Kubiš - 28. O. Kacíř .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KROKOSZ Zdislav - DYTKO Gustav, JANTOŠ Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.