T. Hrdý 60.
1:3
(0:0)
78. F. Danel
83. L. Malík (p.)
86. J. Kubiš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté otočili zápas


Branky


60. T. Hrdý - 78. F. Danel , 83. L. Malík (p.) , 86. J. Kubiš
0

Dva zápasy – jeden bod. S takovou bilancí jsme zajížděli na další venkovní zápas v Řepišti. Minulou sezónu jsme s Řepištěm odehráli dva velmi těžké utkání, byl to jeden z nejsilnějších soupeřů. Nakonec jsme ve vyrovnaných utkání urvali remízu 1:1 a výhru 1:0. Řepiště ale sezónu nezahájilo dobře. Po odchodu tří hráčů základní sestavy je zatím na samém chvostu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hřiště bylo v naprosto katastrofálním stavu. Troufnu si říct, že letos rozhodnu nejhorší, na jakém jsme hráli. A utkání tomu taky tak odpovídalo. Spoustů nepřesností a na kombinaci to moc nebylo. Bohužel utkání ještě ani pořádně nezačalo a už se musela řešit první velká nepříjemnost. Ve 2. minutě v hlavičkovém souboji špatně došlápl Górniok a podvrtnul si kotník. Poškozené vazy v kotníku a minimálně tři týdenní pauza. Věřňovičtí tak přišli o dalšího klíčového muže záložní řady. Na hřiště tak musel trenér Martin Kubiš, který měl po pár minutách první velkou šanci. Po standartní situaci mu nabil míč na hranici vápna Hruška, ale M. Kubiš vysoko přestřelil. Nebezpečněji už vypadala za pár minut nepříjemná střela Swaczyny, ale        Sotorník se vytáhl. Řepiště rozhodně nebylo lepším týmem na hřišti, ale bylo mnoho nebezpečnější. Věřňovičtí se snažili probíjet kombinací do šancí, ale jak už bylo řečeno zdejší hřiště tento styl hry moc neumožňovalo a našich nepřesností domácí celek využíval k zakládání velmi nebezpečných kontrů. Hned třikrát se Řepiště dostalo do dobrých příležitostí, ale v koncovce jim to vázlo. Nejnebezpečnější střelu Feherváriho zneškodnil dobře Vykydal. Věřňovičtí nejvíc zahrozili po J. Kubišových rozích. Nejprve musel míč směřovaný přímo do brány vyhlavičkovat bývalý kapitán Baníku Ostrava Benjamin Vomáčka a následný podobný roh tentokrát výborně zneškodnil Sotorník. Poločas tedy skončil bez branek.

 

Do druhé půle dorazil z práce Danel a velmi naši hře pomohl. Svou rychlostí dělal domácím obráncům neplechu. Po pár minutách mohl otevřít skóre Čerešňa. Ale prudkou J. Kubišovou nabídku neusměrnil do brány. A tak po hodině hry přišel zákonitě trest. Do odvráceného míče se opřel Hrdý a vymetl šibenici – 1:0. Věřňovičtí přitlačili na pilu, ale nesměli zapomínat na zadní vrátka, protože domácí dále hrozili z rychlých protiútoků, které vedli především rychlík Volf s Fehervárim. Nakonec musel pomoct ten nejzkušenější hráč na hřišti. V 78. minutě trenér Kubiš předvedl dokonalý pas za obranu na Danela, který konečně ve správnou chvíli zachovalou klidnou hlavu a nedal Sotorníkovi sebemenší šanci – 1:1. Navíc po pěkné kombinaci v 83. minutě Danela s Čerešňou Hrdý sundal v pokutovém území druhého jmenovaného a Malchárkovi nezbývalo nic jiného než písknout do píšťalky a ukázat na penaltový puntík. K penaltě se postavil Malík a s velmi velkou porcí štěstí překonal Sotorníka – 1:2. Za tři minuty jsme předvedli ukázkový kontr my. Kantor nejprve připravil šanci Čerešňovi, který však na Sotorníka nevyzrál. Míč se odrazil k Danelovi, ten ho předložil J. Kubišovi a Kubiš definitivně rozhodl o osudu utkání – 1:3. Tímto výsledkem i utkání skončilo.

 

zdroj: http://sokolvernovice.sklub.cz



Sestavy


TJ Řepiště
B. Sotorník [-] - M. Fehervári [-] , D. Kaloč [-] (84. D. Ščigel [-] ) , T. Hrdý [-] (90. L. Knoflíček [-] ) , J. Kovács [-] , R. Bubík [-] , A. Volf [-] (90. J. Kravčík [-] ) , P. Honěk [-] , B. Vomáčka [-] , J. Plonka [-] , T. Kusak [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - L. Górniok [-] (6. M. Kubiš [-] ) - R. Bryndza [-] , J. Čerešňa [-] , M. Čopík [-] (46. F. Danel [-] ) , P. Žyla [-] , M. Weiss [-] , J. Swaczyna [-] , L. Malík [-] , F. Hruška [-] , J. Kubiš [-]

ŽK: 73. J. Plonka , 79. D. Kaloč - 47. M. Weiss .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MALCHÁREK Zdeněk - PAVLÁSEK Martin, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.