J. Swaczyna 38.
L. Malík 43. (p.)
2:3
(2:0)
53. P. Žyla (vl.)
72. M. Mikulec
82. K. Tomíček
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřnovice ztratily dvoubrankové vedení


Branky


38. J. Swaczyna , 43. L. Malík (p.) - 53. P. Žyla (vl.) , 72. M. Mikulec , 82. K. Tomíček
0

Tentokrát nás čekal jeden z favoritů soutěže Lučina. Minulou sezónu jsme s Lučinou jednou prohráli 2:3 a remizovali 1:1. Diváci si slibovali velmi kvalitní utkání podobné tomu se Smilovicemi, které se na našem hřišti představili před dvěma týdny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání to však bylo úplně jinačí. Spousta chyb a šancí na obou stranách, které vznikaly především z kluzkého povrchu. V první půli byl mnohem lepší domácí celek. Už po pár minutách vymysleli velkou kulišárnu po rohovém kopu Malík s Kubišem, ale Kubiš pouze prověřil hostujícího Balka. I v další šanci měl prsty Kubiš, když se uvolnil na své levé straně, ale střílený centr pouze proletěl malým vápnem. Obrovskou šanci připravil Wojtas pro Hrušku, který si trochu překážel s Vlčkem a nakonec snad ze čtyř metrů minul. Velká ztráta přišla ve 26. minutě, když Vlček upadnul v souboji a vykloubil si rameno. Hrozivé zranění ho vyřadí ze hry na šest týdnů a domácí celek tak přišel o jednoho z klíčových hráčů posledních kol. V první půli také skvěle fungovala domácí defenziva a eliminovala útoky Lučiny. A tak se věřňovičtí dočkali vedení ještě před koncem první půle. Znovu pomohla standartní situace, byl to už čtvrtý gól v této sezóně z této výhody a domácí celek na ně může velmi spoléhat. Po rohovém kopu se tentokrát trefil Swaczyna a poslal svůj tým do vedení. Navíc za pět minut vystihl malou domů Wojtas, obehrál brankáře Balka, který ho popostrčil a sudí písknul penaltu. Tu s velkým přehledem proměnil Malík a domácí vedli už o dvě branky. Tento stav vydržel i do konce první půle. V přestávce dorazila pro Vlčka sanitka a věřňovické celek bych chtěl poděkovat paní Tomíčkové z Lučiny, která se o „Kaštana“ v jeho těžkých chvílích starala.

 

Druhý poločas nezačal z naší strany dobře. Už po dvou minutách hosté zahrozili nejprve trefili břevno a následující šance zneškodnili na brankové čáře Swaczyna a po něm Kubiš, kteří zaskočili za již překonaného Vykydala. Defitivní třetí pojistku mohl přidat Čerešňa, ale zakončení uspěchal a nezamířil přesně. První varování nestačilo a Lučina po centru Tomíčka snížila. Do vlastní sítě zamířil nešťastně Žyla. Otevřený fotbal pokračoval, věřňovičtí měli znovu další velké příležitosti na uklidnění se, ale brána byla ve druhé půli zakletá a chybělo i štěstíčko. A tak přišel trest číslo dvě, velmi efektivní Lučina využila další šanci a po nepovedené střele Jakuba Myšinského skóroval Mikulec, který si pohrál s Vykydalem – 2:2. Lučina najednou byla v psychické výhodě, dokázala dohnat dvougólové manko a do konce utkání zbývalo ještě osmnáct minut. Opět přišla řada šancí na obou stranách. Za Vykydala znovu zasahovali na brankové čáře Kubiš se Swaczynou a zachránili tým od pohromy. Ta ale nakonec přeci jen přišla. Osm minut před koncem domácí celek neuhlídal hostujícího kapitána Tomíčka a ten střelou na první tyč a dokonal obrat. Opařený domácí celek se snažil s výsledkem ještě něco udělat, ale Lučina už si vedení pohlídala a tak přišla druhá porážka v sezóně. Navíc jsme přišli o zraněného Vlčka a skvěle rozehraný zápas.

 

zdroj: http://sokolvernovice.sklub.cz



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - P. Žyla [-] , J. Vlček [-] (26. J. Čerešňa [-] ) , J. Wojtas [-] , M. Weiss [-] , J. Swaczyna [-] , L. Malík [-] , F. Hruška [-] , J. Kubiš [-] , L. Górniok [-] , F. Danel [-]

Finstal Lučina
J. Balko [-] - K. Tomíček [-] , L. Myšinský [-] (89. P. Petroš [-] ) , J. Myšinský [-] , J. Mokryš [-] , M. Bubík [-] (46. R. Tomiček [-] ) , M. García [-] (46. J. Karkoška [-] ) , M. Mikulec [-] , J. Staufčík [-] , K. Goroš [-] , J. Bártek [-]

Počet diváků: 62. Rozhodčí: ŠABACKÝ Filip - DYTKO Gustav, ŠVEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.