Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tošanovice si odvážejí plný počet z Nýdku


Branky


0

Nedělní odpoledne na gorolii přilákalo poměrně hodně diváků, podle mě více než nahlášených sto, fotbalové utkání domácího Sokolu Nýdek s našimi borci od Chechlůvky. Na utkání dorazila auty i slušná skupinka z Tošanovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla plná samostatných úniků proti domácímu gólmanovi, ale gólu se ve 14. minutě jako první dočkali střelou z přímého kopu hráči Nýdku. Další únik Ondry Boráně ve 27. minutě vypadal, že bude opět bez gólové koncovky, ale krásnou přihrávkou nakonec našel Míšu Dobiáše a bylo srovnáno. Čtyři minuty před koncem poločasu se po rohovém kopu na malém vápně míč vznesl snad dvacet metrů do oblak a padající balón trefil přesně z voleje do brány Radek Papřok. Nádherný gól.

 

V půli druhé zlepšující se domácí srovnali skóre brankou Konderly ve 63. minutě, ale o čtrnáct minut později podruhé trefil bránu Nýdku Míša Dobiáš a upravil skóre v náš prospěch. V nervózním závěru, jak na hřišti, kde padlo několik žlutých a mohlo se asi na obou stranách i červenat, tak na lavičkách okolo hřiště, již gól nepadl a všechny body si tedy vezeme do Tošanek.

 

Muži jsou po třech zápasech na šesté pozici a v sobotu v 16:30 hodin přivítáme celek od bývalé šachty František (důl prezident Gottwald) z Horní Suché.

 

zdroj: http://tjtosanovice.cz



Sestavy


TJ Sokol Nýdek
J. Kantor [-] - P. Mazurek [-] , M. Hojdysz [-] (46. R. Abeska [-] ) , T. Gorný [-] (46. J. Raszka [-] ) , R. Labaj [-] , T. Spratek [-] , M. Kluz [-] , L. Rakowski [-] , R. Konderla [-] , D. Bielesz [-] , R. Tlacháč [-]

Tošanovice
V. Pielesz [-] - L. Zeman [-] (88. J. Mitrenga [-] ) , O. Boráň [-] , R. Papřok [-] , K. Gebel [-] , T. Světlík [-] (68. A. Kozelský [-] ) , M. Dobiáš [-] , T. Damek [-] (46. M. Stryja [-] ) , D. Grygar [-] , S. Kelecsény [-] , D. Čuba [-]

ŽK: 25. T. Spratek , 78. R. Tlacháč , 78. D. Bielesz , 89. R. Labaj - 23. T. Damek , 58. R. Papřok , 65. K. Gebel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BEDNÁŘ Marcel - SIVERA Jan, SZKUTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.