0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Václavovice dostaly doma pětku od Věřnovic


Branky


15. L. Górniok , 43. L. Górniok (p.) , 53. J. Kubiš , 61. L. Malík , 63. D. Kaša
0

Report přináší klubový web hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání jsme začali velmi aktivně a patřil nám úvod utkání. Už po třech minutách si svou rychlostí připravil palebnou pozici Malík, ale bránu o kus netrefil. Další velkou šanci měl po centru Swaczyny Vlček, ale ani on nedopravil míč do sítě. Po úvodním tlaku přišel útlum. Utkání se vyrovnalo a oba týmy dobře bránili. V 15. minutě ale přece jen přišla úvodní branka. Dobře zahraný rohový kop Kubiše usměrnil do sítě Górniok a otevřel skóre zápasu – 0:1. Utkání pokračovalo ve stejném trendu. Žádný z týmu si nevytvářel nějaký souvislý tlak a čekalo se na chyby. Tu první vytvořili špatnou komunikací Vykydal se Swaczynou, ale naštěstí Berka minul prázdnou bránu snad ze dvou metrů. Domácí celek měl ještě jednu obrovskou tutovici. Po chaosu v naši šestnáctce však znovu jeden z domácích hráčů přestřelil odkrytou branku. Už to vypadalo že si věřňovický celek vezme do kabin nejtěsnější vedení. Pak ale ve 43. minutě Malík skvěle vybojoval míč a frustrovaný Jankovič ho zezadu sundal v pokutovém území. Po chvilce váhání rozhodčí Kolarský přece jen fouknul do píšťalky a písknul možná trošku přísnější penaltu. Míč si vzal na starost Górniok a v pohodě rozvlnil síť podruhé – 0:2. Tento stav už do konce prvního dějství vydržel.

 

Věřňovičtí chtěli co nejdříve ve druhé půli přidat definitivní pojistku a stačilo jim na to necelých 10 minut. V 53. minutě si naběhl na skvělou přihrávku Vlčka Kubiš a uklidil míč do branky – 0:3. Pak dokonale vyšlo střídání trenéru Kubišovi. V 60. minutě poslal na hřiště Kašu. Ten nejprve po minutě pobytu na hřišti po pěkné akci připravil míč Malíkovi, který neměl problém ho dopravit do sítě a za další dvě minuty navíc přidal sám branku, tentokrát po pěkném pasu Górnioka. Utkání bylo definitivně rozhodnuto a už se dohrávalo jen z povinnosti. Velké šance měli ještě Čopík, který ani nadvakrát nepřekonal střídajícího mladého brankáře Krumnikla a Čerešňa šajtlí z dobré pozice úplně minul bránu. Hattrick mohl nakonec završit Górniok, ale po nabídce Kubiše přestřelil bránu. Domácí celek si vytvořil už snad jen asi dvě střely z větší vzdálenosti a gól nevstřelil.

 

zdroj: http://sokolvernovice.sklub.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
klubový web: Výkon to úplně nebyl optimální, kdyby Václavovice proměnil v první půli své více než stoprocentní šance, mohlo se utkání vyvíjet úplně jinak. Věřňovický celek se tak vyšvihl po sobotě do čela tabulky ze kterého ho hned v neděli sesadila dvojice Raškovice a Smilovice. Další utkání nás čeká hned o čelo tabulky se silnými Smilovicemi, které nás na jaře na našem hřišti přejeli 3:0!



Sestavy


TJ SOKOL Václavovice
L. Ometák [-] (72. M. Krumnikl [-] ) - J. Berta [-] , R. Žižka [-] , L. Vojtek [-] , D. Jankovič [-] - A. Langer [-] (46. F. Desať [-] ) , A. Novotný [-] (85. R. Bednář [-] ) - P. Hájek [-] (76. D. Tomis [-] ) , D. Bilan [-] , T. Berka [-] - P. Zezulčík [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] (75. T. Novotný [-] ) - J. Vlček [-] , J. Swaczyna [-] , P. Žyla [-] , L. Malík [-] , J. Kubiš [-] (85. M. Chorovský [-] ) , F. Danel [-] (60. D. Kaša [-] ) , F. Hruška [-] , L. Górniok [-] , J. Čerešňa [-] (70. D. Szeliga [-] ) , R. Bryndza [-] (69. M. Čopík [-] )

ŽK: 59. A. Novotný - 13. R. Bryndza , 83. M. Čopík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOLARSKÝ Michal - OPĚLA Robin, GALÁSEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.