Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lutyně vstoupila vítězně do sezóny


0

Report z pohledu domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ze strany domácích velice povedený zápas. Začátek 1. poločasu, kdy i přes několik neproměných šancí, se domácí  dostali do vedení brankou Havláska. Nadále byli při chuti a přehrávali soupeře, bojovali.  Bohužel, ve 27. minutě byl vyloučen domácí Jantoš a hosté převzali iniciativu. Oslabení domácí převahu hostů v poli přečkali a ač ti si vytvořili nějaké náznaky šancí, zasloužené vedení udrželi.

 

Druhý poločas domácí odstartovali zvšením na  2:0, hýřili obětavostí a nasazením. I když oslabení o jednoho hráče,  vytvářeli si další šance a odměnou jim byly další dvě branky v rozmezí několika minut a stav 4:0. Všechny branky ve 2. poločase vsítil Pěgřim. O výsledku bylo v podstatě rozhodnuto a zápas se již jen dohrával. Hostům se podařilo po chybě domácích obranců kosmeticky výsledek upravit na 4:1.

Celek domácích v prvním podzimním utkání podal dobrý, takticky zvládnutý výkon. Zejména poté, co zkratovým jednání domacího hráče hrál více, jak šedesát minut v oslabení. Chybičky se však vloudily, ne vždy bylo řešení herních situací zvládnuté tak, jak to vyžadovala situace., zejména v 1. poločase, Při odchodu do kabin doprovázel  domácí zasloužený potlesk.

 

zdroj: http://tjsokoldolnilutyne.sklub.cz



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - R. Kroček [-] , L. Šimek [-] , R. Jantoš [-] , J. Vanečko [-] - J. Cinik [-] , T. Havlásek [-] (66. T. Bielan [-] ) , M. Fismol [-] , A. Hrachovec [-] , J. Aksteiner [-] (78. P. Porebski [-] ) - P. Pěgřim [-]

TJ Řepiště
B. Sotorník [-] - T. Kusak [-] , T. Nekoranec [-] , P. Honěk [-] , P. Plavý [-] (66. J. Kravčík [-] ) - T. Hrdý [-] , R. Bubík [-] , A. Volf [-] , J. Plonka [-] - J. Kovács [-] (56. D. Kaloč [-] ) , L. Smichovič [-] (54. J. Knoflíček [-] )

ŽK: 27. J. Kovács , 75. J. Plonka . ČK: 27. R. Jantoš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MALCHÁREK Zdeněk - DYTKO Gustav, DYTKOVÁ Šárka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.