3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Datyně si poradily s Libhoští


Branky


0

Do JZD Arény tentokrát zavítal ambiciózní celek z Libhoště, který v dosavadním průběhu soutěže nasbíral o jeden bod více než Jestřábi. Trenér Menoušek zdaleka nemohl počítat se všemi hráči, neboť absentoval Kubiena, uzdravující se Kodendo měl svatbu, které se zúčatnilo trio Stebel, Pištěk a Neuman.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo územní převahou domácích, která vyústila v sérii dobře zahrávaných rohových kopů, které ale Datyňští nevyužili a skóre se tak neměnilo. O chvíli později, také hosté zahrávali rohový kop, po hlavičce hostujícího hráče, míč směřoval na zadní tyč brány ovšem branku minul . Hosté měli další příležitost ke vstřelení branky, ale Vasilko byl proti a střelu z rohu malého pokutového území zlikvidoval. Ve 37. minutě našel křižným pasem Tomašák Gistingera, který zakončoval z nevýhodného úhlu. Brankář hostí střelu vyrazil, avšak míč se snesl ke Kulhánkovi, který chladnokrevně zakončil do odkryté brány (1:0).

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí stejně jako do prvního. Dobrou kombinační hrou, nepouštěli hosty ke své svatyni a sami mohli přidat další branky. Nejprve Judita vyzval Kulhánka, který v tváří tvář proti hostujícímu gólmanovi neuspěl a o několik minut později, hostující gólman stejným způsobem vychytal i Gistingera. Po faulu hostujícího družstva se k volnému přímému kopu postavil Gistinger, domácí špílmachr balón zakroutil do vzdálenějšího horního rohu branky, kde se marně natahoval letící hostující brankář (2:0). Deset minut poté, musel ze hry odstoupit Kulhánek a to když se mu po souboji s hostujícím obráncem, z hlavy spustila již zmiňovaná chladná krev. V 74. Minutě Jaworek uzmul míč a prokličkoval se až před hostující 16-ku, kde byl zastaven faulem. Následný přímý kop, zahrával Tomašák, který míč zakroutil přes zeď k tyči a kde brankář nedosáhl (3:0). Po zbytek utkání Datyňští kontrovali hru, kromě jedné střely mimo bránu, hosty k ničemu nepustili a připsali si tak 3 body.

 

zdroj: Dolní Datyně-facebook



Ohlasy k zápasu



FC Libhošť
klubový web: Po slibných a povzbuzujících výsledcích si hráči okusili hořkost porážky na hřišti v Dolní Datyní. Konečný výsledek vypadá dost krutě a jednoznačně, ale samotné dění na hřišti výsledku neodpovídá. Domácí mužstvo bylo jasně lepší v proměňování vyložených šancí, ale po herní stránce byl náš celek domácím vyrovnaným partnerem. Naši hráči před utkáním věděli, že soupeř bude těžký a tlak bude velký, ale tak jak to v těchto soutěžích chodí, musel trenér před zápasem znovu v sestavě improvizovat. Znovu chybělo několik omluvených hráčů. V druhém poločase se zranil Zdeněk Palička a do hry musel s nevyléčeným zraněním Michael Kotešovec. V dalším utkání na domácí trávě musí mužstvo prohru s D. Datyní napravit, poctivě „pracovat“ a získat tři body s celkem z Vendryně.



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - K. Rozsíval [-] (87. P. Klimsza [-] ) , T. Gistinger [-] , A. Kučera [-] , D. Judita [-] , V. Masopust [-] , J. Dolák [-] , O. Kulhánek [-] (62. R. Baláž [-] ) , Y. Batiha [-] , P. Tomašák [-] , M. Jaworek [-]

FC Libhošť
P. Martinovský [-] - M. Bartoň [-] , D. Velart [-] , P. Pojezdala [-] , T. Fendrich [-] , M. Vavřík [-] , P. Čapka [-] , J. Jachník [-] , Z. Palička [-] (50. M. Kotešovec [-] ) , T. Juřena [-] , P. Eckelsberger [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - CHÝLEK Martin, POLEDNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.