2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:00

11.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svitavy se výhrou odlepily ode dna


Branky


27. O. Ovad , 44. D. Juřík
0

Jak zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí věděli, že už prostě musí zabrat, a podle toho také k zápasu přistoupili. Od začátku hráli aktivně, hned zkraje orazítkoval Ovad břevno a převaha zůstávala na svitavských kopačkách. Ve 28. minutě si na dlouhý pas od Jukla naběhl Ovad, dostal se sám před gólmana Jindřichovského a přesně zakončil – 1:0. Následovala gólová pojistka a byl to klasický „šatnář“, krátce před odchodem do kabin rozehrál trestný kop Jukl a ve skrumáži v pokutovém území se nejlépe zorientoval Juřík. Druhý poločas měl velmi rozháraný a nervózní průběh, zajímavých momentů bylo jako šafránu. Domácí defenziva se tentokrát vyvarovala zbytečných chyb a soupeře držela „na distanc“ od Jílkovy svatyně. Jedinou výjimkou snad byla 72. minuta, kdy se po standardce Dostála ocitl v dobré pozici Mayer, ale mířil do středu branky, kde byl připraven její strážce. K ničemu dalšímu se Hlinsko nedostalo, domácí si závěr kontrolovali a splnili svůj první cíl v podobě opuštění poslední příčky krajského přeboru. 

 

zdroj: http://www.tjsvitavy.net



Sestavy


TJ Svitavy
T. Jílek [-] - J. Chlup [-] (84. M. Ryšavý [-] ) , J. Novák [-] (65. T. Slezák [-] ) , P. Bartoš [-] , M. Czehowský [-] , M. Čížek [-] , D. Svoboda [-] , M. Frolo [-] , O. Ovad [-] (65. D. Veselský [-] ) , D. Jukl [-] , D. Juřík [-] (82. J. Kubík [-] )

FC Hlinsko
P. Jindřichovský [-] - M. Hlouš [-] , A. Cach [-] (65. J. Chmelík [-] ) , D. Pelikán [-] , F. Křivka [-] , Z. Dostál [-] , T. Volf [-] , B. Vukliševič [-] (42. D. Zub [-] ) , J. Nevole [-] , D. Mayer [-] , J. Portyš [-]

ŽK: 29. J. Chlup , 30. P. Bartoš , 50. M. Frolo , 54. O. Ovad , 68. D. Juřík - 50. Z. Dostál , 50. F. Křivka , 54. M. Hlouš .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Suchomel Karel - HALDA Petr, ČECH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.