Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:30

8.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostomlaty nadělily Běrunicím "bůra"


Branky


0

Kostomlaty pokračují v nečekané podzimní krasojízdě a zuby nehty se drží postupových nadějí. Stejně jako Rožďalovice si ve snaze dohnat vedoucí Městec nemohou dovolit zbytečné bodové ztráty, a tak nechtěly brát ze střetnutí s Běrunicemi nic než výhru. Na tu se sice nadřely, ale tři body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vaňurův brejk poslal hosty do vedení

Kostomlaty na podzim předvádí nejlepší výkony za dlouhá léta, což přilákalo na jejich stadiónek celou stovku diváků. Ti, kteří přišli minutu po úvodním hvizdu Milana Karlíka si nechali ujít velmi rychlou úvodní branku. Běrunicím se totiž náramně povedla hned první akce zápasu, když rychlý protiútok přesně zakončil střelec Ondřej Vaňura.

Běrunice favorizovaného soupeře zaskočily nejen touto rychlou brankou, ale také tím, jak hrály po jejím vstřelení.Nadále držely míč, tlačily se do šancí a Kostomlaty jasně přehrávaly. Kostomlaty si nevytvořily téměř žádné gólové příležitosti, ale po půlhodině se v jejich dresu prosadil střelou z pokutového kopu Martin Janáček.

Běrunice následně vstřelily dvě branky, ani jedna z nich však nemohla kvůli ofsajdům platit. Regulérní byla až ta ze čtyřicáté minuty, kterou vsítil útočník Radek Černý.

Do kabin tak šli poměrně nečekaně, avšak zaslouženě v roli vedoucího týmu hosté.

Kostomlaty velmi kvalitně prostřídaly

Domácí trenér Martin Šulc nemohl být s průběžným výsledkem ani se samotnými výkony svých svěřenců příliš spokojen. O poločasové přestávce tak stáhl ze hry kamila Neagua se Šimonem Kořánem, které nahradil Martinem Šulcem a Martinem Pavlíček. Již ke konci prvního poločasu přitom nahradil kapitána Lukáše Vorlíčka Petrem Janatou.

Právě tato střídání se ukázala jako klíčová, jelikož se po nich kostomlatský herní projev od základu změnil. Najednou měli domácí nad svým soupeřem navrch, zatlačili jej do obrany a hnali se za vyrovnáním.

To během tří minut vystřelil Martin Zalabák i díky pro něj šťastnému odskoku míče před gólmanem. Za osm minut Zalabák, který dostával příliš mnoho prostoru, dokonce otočil skóre.

Běrunice nechtěly boj o body vzdát a vytvořily si velkou šanci, po niž však hlavičkovaný míč přeletěl břevno. Ve snaze o vyrovnání Běrunice nakonec vsadily vše na jednu kartu a otevřely obranu, za což byly potrestány góly Rašky a střídajícího Proška.

Kostomlaty tak zvítězily 5:2, přičemž si zahrálo všech pět náhradníků, z nichž čtyři stihli významně ovlivnit průběh zápasu.



Ohlasy k zápasu



Sokol Běrunice
Ondřej Vaňura: Zápas jsme začali dobře a Kostomlaty jsme na celé čáře přehráli, což se projevilo i na našem vedení po prvním poločase. Ve druhé půli se však karta obrátila, soupeřovo prostřídané mužstvo převzalo iniciativu a když otočilo skóre, otevřeli jsme obranu, načež jsme ještě dvakrát inkasovali.



Sestavy


Sokol Kostomlaty
L. Týma [-] - J. Raška [-] (86. M. Zinek [-] ) , T. Dvořák [-] , L. Vorlíček [-] (40. P. Janata [-] ) , Š. Kořán [-] (46. M. Pavlíček [-] ) , K. Neagu [-] (46. M. Šulc ml. [-] ) , M. Janáček [-] , M. Zalabák [-] , P. Dvořák [-] , T. Houdek [-] (73. T. Prošek [-] ) , J. Novák [-]

Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - M. Poláček [-] , P. Hála [-] , M. Čížek [-] , T. Brzák [-] - L. Hála [-] , O. Vaňura [-] , P. Náhlík [-] - M. Chrastný [-] , R. Černý [-] - P. Štěpán [-]

ŽK: 64. P. Janata , 88. M. Zinek - 62. P. Hála , 80. M. Poláček .
Hráči zápasu: M. Zalabák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Karlík Milan - BÁRTA Martin (N), OUZKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.