2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany získaly svůj druhý bod v sezóně


Branky


0

Všejanům se po předchozí úspěšné sezóně překvapivě nedaří, po šesti kolem měly na kontě jediný bod. Nyní přidaly proti Běrunicím druhý, když se jim podařilo ještě v první půli smazat dvoubrankové manko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový náskok Běrunicím dlouho nevydržel

Do utkání řed sedmdesáti diváky, v němž měla obě mužstva o co hrát, vstoupily lépe Běrunice. Takřka ihned po úvodním hvizdu sudího Salavy si vypracovaly velmi dobrou příležitost ke vstřelení úvodního gólu, zakončení však prolétlo vedle prázdné brány. Hra se přelévala z jedné strany na druhou především kolem středu pole, hráči obou mužstev měli míč na svých kopačkách přibližně stejně často.
Zlom přišel po půlhodině hry, kdy hostím vyšel rychlý protiútok zakončený Ondřejem Vaňurou. Po chvíli se opakovala takřka stejná situace, když stál na konci brejku David Skála a úspěšně prostřelil Lukáše Miecha.
Hosté, ukonejšeni nadějným vedením, následně přestali na deset minut hrát. Tento výpadek se jim opravdu nevyplatil, jelikož se domácím povedlo během posledních dvou minut prvního dějství srovnat skóre. Nejprve se prosadil Michal Hanuš, poté kanonýr Petr Bouška.
Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu, přičemž se jistě cítili lépe domácí.

Běrunice přečkaly všejanský tlak

Do druhého poločasu vystřídali oba trenéři. Na straně domácích odešel ze hřiště Josef Říha nahrazený Martinem Švábem, na druhé straně nastoupil Luboš Janouch místo Davida Skály.
Během druhého poločasu byli aktivnější domácí hráči, kteří se pomocí přesných nákopů dostávali za běrunickou obranu a vehementně se snažili skóre otočit. Získali i mnoho rohových kopů a jiných standardních situací, nedokázali z nich však vytěžit branku. Velký podíl na tom měl brnakář Kamil Chrastný, jemuž mohli být všichni spoluhráči za předvedený výkon opravdu vděční.
Běrunice měly šancí mnohem méně, a tak se vedení znovu ujmout nedokázaly. Ve druhé půli tak branka nepadla a dužstva se rozešla smírně.
Všejany jsou i přes bodový zisk nadále zcela jasně ohroženy sestupem. Běrunice se pohybují na desáté příčce.



Ohlasy k zápasu



Sokol Běrunice
Ondřej Vaňura: Měli jsme vyhrát, ale nakonec můžeme být s bodem snad i spokojení. Do zápasu jsme vstoupili dobře, ale desetiminutový výpadek a nekoncentrovanost v závěru poločasu nás připravily o náskok. Ve druhé půli jsme museli přečkat další soupeřův tlak, Všejany se neměly za co stydět a my můžeme být vděční našemu gólmanovi.



Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - P. Novák [-] , J. Říha [-] (46. M. Šváb [-] ) , M. Nápravník [-] , J. Náhlovský [-] , T. Šáfr [-] , D. Říha [-] , M. Kubín [-] , D. Hejduk [-] , M. Hanuš [-] , P. Bouška [-]

Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - P. Ouzký [-] , T. Brzák [-] , O. Vaňura [-] , D. Skála [-] (46. L. Janouch [-] ) , R. Černý [-] , M. Chrastný [-] , L. Hála [-] , M. Čížek [-] , P. Hála [-] , P. Náhlík [-]

ŽK: 45. D. Hejduk - 61. L. Janouch , 83. P. Náhlík .
Hráči zápasu: K. Chrastný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Salava Václav - ŠÁFR František (N), MAŠINDA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.