2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Běrunický Kamil Chrastný vychytal Přerov nad Labem


Branky


1

Běrunice i Přerov se stabilně pohybují spíše ve spodní polovině tabulky, a tak pro ně mají vzájemné zápasy dvojnásobnou váhu. Tentokrát potvrdily roli mírného favorita (vzhledem k ExpertTipu) Běrunice, které se však musely na výhru hodně nadřít a dokonce i otáčet skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kamil Chrastný vše pochytal

Do zápasu nastoupili domácí se značně improvizovanou sestavou. Kvůli zraněním, nemocem i různým dalším důvodům se sešlo jen jedenáct běrunických hráčů, z nichž někteří obvykle vůbec nedostávají na hřišti prostor. Domácí si tak od zápasu příliš neslibovali, přesto do něj vstoupili s maximální snahou.


Čelili tak statečně útokům hostí, kteří měli většinu času míč ve svém držení. Nedokázali se s ním však často dostávat do dobrých pozic k zakončení, a tak se většinou uchylovali ke střelám z dálky, které jen zřídka neskončily zblokované některým z obránců. Několikrát však musel i Kamil Chrastný vytáhnout dobrý zákrok.


Přerov v samém závěru prvního dějství navíc neproměnil svou největší tutovku, a tak se šlo do kabin za remizového stavu. Běrunice za to mohly vděčit především Chrastnému.

O vítězství domácích rozhodl Skálův gól

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva beze změn. Nadále platilo, že hosté hráli častěji s míčem než bez něj, nedokázali se však prokombinovávat až do šestnáctky, před jejíž hranicíc se dobře posouvala domácí obrana.


Po sedmi minutách druhé půle však přišla klíčová kolmice, po níž se ocitl sám před brankářem útočník Ladislav Bokšay, který poslal aktivnější hosty do vedení. Běrunice se však nevzdávaly a snažily se s nepříznivým výsledkem ještě něco udělat.


Díky zákroku Kamila Chrastného přečkaly další samostatný nájezd přerovského hráče a brzy dokázaly i srovnat. Ondřej Vaňura sice nejprve trefil břevno, následně však dokázal odražený míč dotlačit za záda Petra Prokeše kapitán Martin Poláček.


Do konce zápasu stále zbývalo půl hodiny a mohlo se stát cokoli. Obě mužstva se snažila útočit a přitom myslet na zadní vrátka. To nakonec vyšlo lépe domácím, které čtyři minuty před koncem poslal do cedení záložník David Skála.


Běrunice se tak mohly radovat z důležitých tří bodů.

 

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


Sokol Běrunice
Ondřej Vaňura: Tentokrát jsme měli velké problémy vůbec dát dohromady jedenáct hráčů, a tak jsme si před utkáním a snad i během něj říkali, že bychom byli rádi za remízu. Přerov hrál lépe než my, většinou však jeho útoky končily před naším vápnem. Nakonec šli sice hosté do vedení, dokázali jsme však otočit, na čemž má velkou zásluhu náš gólman. Kdyby šli hosté do vedení o dvě branky, pravděpodobně bychom bodovat nedokázali.




Sestavy


Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - T. Brzák [-] , R. Sarnecki [-] , O. Vaňura [-] , L. Janouch [-] , L. Hála [-] , D. Skála [-] , M. Chrastný [-] , P. Náhlík [-] , M. Poláček [-] , P. Štěpán [-]

Sokol Přerov n. Labem
P. Prokeš [-] - M. Bíža [-] , M. Forejt [-] , J. Melichar [-] , J. Kadeřávek [-] - R. Veselý [-] (86. D. Suchý [-] ) , A. Neuhausel [-] , T. Vodička [-] , J. Kolenský [-] (66. J. Jíra [-] ) - F. Skuhravý [-] , L. Bokšay [-] (79. T. Galbavý [-] ) -

Hráči zápasu: K. Chrastný .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Voborník Josef - BAMBAS Martin (N), KODEŠ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 9. 2017 21:53
video: https://youtu.be/b-JtagSektY