1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev si odvezla z Běrunic všechny body


Branky


56. O. Vaňura - 33. J. Preissler , 35. M. Macek , 60. T. Debnár (p.) , 86. J. Urban
0

Jíkev jela do Běrunic s cílem napravit zaváhání z úvodu soutěže, kdy prohrála doma s Kostomlaty 0:1. Tuto misi Jíkev splnila, po vítězstí 1:4 si připsala první body v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly domácím zápas zkomplikovaly

Do utkání na svém nepříjemně širokém hřišti Běrunice vyrukovaly v poměrně improvizované jedenáctce. Kvůli dovoleným, práci a jiným radostem či povinnostem postrádal domácí trenér Marek Mašinda některé opory týmu, které musel nahradit méně zkušenými hráči. Největší kompromis musel přijít na pozici brankáře, jíž se nakonec ujal Martin Bambas.
Hlavním cílem Běrunic tak bylo v tomto utkání dosáhnout důstojného výsledku, domácí však cítili i šanci na remízu. Dlouho se zdála být reálnou, jelikož lépe hrající hosté své šance zahazovali. Mnoho střel se mezi tři tyče nevešlo, zbylé víceméně trefily Martina Bambase, který ale, nutno podotknout, předvedl i několik zákroků. 
Nakonec se hosté dostali do vedení po půlhodině hry střelou Jakuba Preisslera, na niž vzápětí navázal dalším přesným zakončením obránce Milan Macek. Oba slepené góly padly po pohledných kombinačních akcích a z pezprostřední blízkosti. Brankář Bambas byl bez šance. Domácí nedokázali najít na obdržené góly vhodnou odpověď, a tak se šlo do kabin za stavu 0:2.

Gól Běrunicím na body nestačil

Do druhého poločasu domácí vystřídali, když ze hřiště odešel David Mašinda, nahrazen svým jmenovcem Feierfeilem. Běrunice se postupně dostávaly do hry, několikrát ohrozily brankáře a zároveň trenéra v jedné osobě, Víta Caudra. Nakonec jej dokázaly překonat po míči vráceném po jednom z rohových kopů. Ze své branky se však domácí neradovali ani pět minut. Po hře rukou jendoho z běrunických ve vlastním pokutovém území nařídil rozhodčí Aleš Humpolák pokutový kop, který proměnil Tomáš Debnár
Jíkev nadále držela míč více než soupeř, kterému aktivní napadání k vypracování dalších tutovek nestačilo. Silná záloha hostí diktovala tempo zápasu a tečku za utkáním udělal svým gólem v samém závěru hostující Jan Urban
V příštím kole se Běrunice představí na kovanické půdě, Jíkev přivítá Seletice.



Ohlasy k zápasu


Sokol Běrunice
Ondřej Vaňura: Sestavu jsme museli hodně lepit dohromady, dlouho jsme ani nevěděli, zda nás vůbec bude jedenáct. Výsledek zápasu jsme tak víceméně očekávali, ale samozřejmě jsme se pokoušeli uhrát body a nic nedat zadarmo. Soupeř však byl dnes kvalitnější, hlavně co se zálohy týče.




Sestavy


Sokol Běrunice
M. Bambas [-] - O. Vaňura [-] , L. Janouch [-] (65. P. Rohlíček [-] ) , M. Chrastný [-] , P. Náhlík [-] , R. Černý [-] , L. Hála [-] , J. Podněcký [-] , M. Čížek [-] , D. Skála [-] , D. Mašinda [-] (46. D. Feierfeil [-] )

Jíkev
V. Caudr [-] - L. Debnár [-] , J. Preissler [-] , J. Tomášek [-] , T. Debnár [-] , M. Kóňa [-] , J. Urban [-] , J. Mamurov [-] , J. Kubín [-] (56. P. Kápička [-] ) , M. Macek [-] , J. Šonda [-] (52. D. Kyprych [-] )

ŽK: 40. M. Čížek , 58. M. Bambas , 81. R. Černý .
Hráči zápasu: T. Debnár .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - BRZÁK Tomáš (N), ŠMELHAUS Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.